starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Koe knuffelen

Breng een dagje door op de boerderij en knuffel een koe

Een dag uit het leven van een koe met een lieve knuffel toe

Voor een heel speciaal boerderijgevoel kun je gaan koe knuffelen. Of ze nu ’s winters op stal staan of ’s zomers lekker buiten in een weiland, het knuffelen van een koe brengt je letterlijk dicht bij de koeien en hun leven. In de nabijheid komen van dit mooie zoogdier en de opvallende rust en de aangename warmte die zij uitstraalt is een ervaring op zich die iedereen eigenlijk een keer zou moeten meemaken.

Bij het koe knuffelen op de boerderij krijg je alles uitgelegd over wat een koeienleven tegenwoordig voorstelt. Leuk ook om met andere activiteiten te combineren, zoals een schilder workshop of een aantal boerenspellen en ideaal voor een bijzonder uitje met een vriendengroep, familiedag of collega’s.

Voor wat betreft lekker eten en drinken moet je denken aan zelfgemaakte appeltaart met koffie tot aan heerlijk klaargemaakte streekproducten door een professionele kok.

Getoonde uitjes 1 - 1 van 1

Uniek in Midden-Limburg. U wordt sfeervol ontvangen in een boerenschuurtje met koffie/thee/frisdrank en een plakje boerencake. Na het aantrekken van het boeren tenue, neemt u een kijkje bij de kalfjes, het jongvee en in de koeienstal waar de Limburgse roodbonte of zwartbonte dames op jullie wachten. Tijdens de rondleiding beleeft u het leven van kalf tot melkkoe. Na de rondleiding begint het knuffelwerk.

Prijs
€ 29,50 per persoon
Aantal
Vanaf 6 personen
Locaties
Haler
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01