tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite arrow head location arrow search persons euro load home pictures2 lightbulb pine-tree whatsapp
Meer workshops met dieren
Koe knuffelen

Tegen een warm koeienlijf aan zitten, een koe aaien en knuffelen, een onvergetelijke ervaring

Een dag uit het leven van een koe met een lieve knuffel toe

Voor een heel speciaal boerderijgevoel kun je gaan koe knuffelen. Of ze nu ’s winters op stal staan of ’s zomers lekker buiten in een weiland, het knuffelen van een koe brengt je letterlijk dicht bij de koeien en hun leven. In de nabijheid komen van dit mooie zoogdier en de opvallende rust en de aangename warmte die zij uitstraalt is een ervaring op zich die iedereen eigenlijk een keer zou moeten meemaken.

Lees verder

Bij het koe knuffelen op de boerderij krijg je alles uitgelegd over wat een koeienleven tegenwoordig voorstelt. Leuk ook om met andere activiteiten te combineren, zoals een schilder workshop of een aantal boerenspellen en ideaal voor een bijzonder uitje met een vriendengroep, familiedag of collega’s.

Voor wat betreft lekker eten en drinken moet je denken aan zelfgemaakte appeltaart met koffie tot aan heerlijk klaargemaakte streekproducten door een professionele kok.

Weergave:
1 uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01

Vraag?