tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather home pictures2 lightbulb flame

Kano varen in het Geldersche Bergharen

Wat ga je doen?

Of je nu met een grote of kleine groep bent, deze activiteit is altijd leuk. Kom kanovaren door de Wetering bij Bergharen in het land van Maas & Waal en geniet van de natuur, het water en de actie.

Dit groepsuitje in een kano is gezellig voor een dagje met familie, tijdens een bedrijfsuitje, vriendendag of vrijgezellenfeest. Vanaf het water geniet je van de mooie natuur. Zo gaan actie en ontspanning prima samen.

Kano varen in Bergharen kun je prima combineren met andere activiteiten. Ga je voor ultieme teambuilding, lekker eten of competitie? Er zijn diverse arrangementen mogelijk zodat jullie groep kan genieten van een gezellig dagje.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 10,- per persoon (incl. BTW)
2 tot 30 personen
1 tot 1,5 uur
Buiten

Gemiddeld een 10,0 uit 1 beoordeling

10 Beleving
10 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

Een aanrader

Ivm het vieren van mijn verjaardag zijn wij met 5 personen wezen kanoën. De reservering vooraf verliep vlot. Op de dag zelf werden wij verwelkomt door de eigenaar. De uitleg was duidelijk. Het materiaal zag er verzorgd en netjes eruit even als de reddingsvesten. Na 1.5 uur kanoën konden we op het mooie terras genieten van een heerlijk kopje koffie. Iedereen vond het een groot succes. Dank daarvoor!

Door: R.koers
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01