tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Jutterstoer op de solex

Wat ga je doen?

Niets is leuker als een dagje toeren over Texel met deze nostalgische jutterstoer op het eiland Texel! U wordt ontvangen door onze Texelse solex begeleider die u de werking van de solex zal uitleggen. Als iedereen de werking onder de knie heeft is het tijd om op pad te gaan met onze handige stuur kaart waar de route op staat.

De eerste stop is bij het grootste juttersmuseum van de wereld. Hier kijkt u uw ogen uit en kunt u zich verbazen wat er de afgelopen jaren allemaal op het Texelse strand is aangespoeld. De lunch staat voor u klaar bij een restaurant gelegen in het grote dennenbos. Deze ligt tussen het dorpje De Koog en Den Hoorn in. Het gebied is prachtig om een mooie solex toer doorheen te maken. Bij een bezoek aan het schapen eiland Texel mag het natuurlijk niet ontbreken om ook een heuse schapenboerderij te bezichtigen. Deze is gelegen in het Hoge Berg gebied en is ontstaan in de ijstijd. De boer kan u met veel enthousiasme vertellen over dit mooie gebied en natuurlijk over zijn werk op de schapenboerderij!

Hierna snort u verder naar de diner locatie die gelegen is in het noorden van het eiland. Hier levert u de solexen weer in. In het restaurant staat een heerlijk juttersmaal voor u klaar. Na afloop haalt onze minibus u weer op en brengt u terug naar de start locatie en zit deze dag er helaas weer op!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Op aanvraag
8 tot 25 personen
9 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief lunch
  • Inclusief diner
  • Inclusief begeleiding
Buiten
Nederlands, Engels en Duits
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01