starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Jutterstoer op de solex

Wat ga je doen

Niets is leuker als een dagje toeren over Texel met deze nostalgische jutterstoer op het eiland Texel! U wordt ontvangen door onze Texelse solex begeleider die u de werking van de solex zal uitleggen. Als iedereen de werking onder de knie heeft is het tijd om op pad te gaan met onze handige stuur kaart waar de route op staat.

De eerste stop is bij het grootste juttersmuseum van de wereld. Hier kijkt u uw ogen uit en kunt u zich verbazen wat er de afgelopen jaren allemaal op het Texelse strand is aangespoeld. De lunch staat voor u klaar bij een restaurant gelegen in het grote dennenbos. Deze ligt tussen het dorpje De Koog en Den Hoorn in. Het gebied is prachtig om een mooie solex toer doorheen te maken. Bij een bezoek aan het schapen eiland Texel mag het natuurlijk niet ontbreken om ook een heuse schapenboerderij te bezichtigen. Deze is gelegen in het Hoge Berg gebied en is ontstaan in de ijstijd. De boer kan u met veel enthousiasme vertellen over dit mooie gebied en natuurlijk over zijn werk op de schapenboerderij!

Hierna snort u verder naar de diner locatie die gelegen is in het noorden van het eiland. Hier levert u de solexen weer in. In het restaurant staat een heerlijk juttersmaal voor u klaar. Na afloop haalt onze minibus u weer op en brengt u terug naar de start locatie en zit deze dag er helaas weer op!

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01