tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Je eigen servies schilderen in Utrecht

Wat ga je doen?

Kijk jij ook wel eens op pinterest naar al die leuke printjes op servies? Tijdens onze workshop servies schilderen kun jij die ook schilderen. We hebben leuke patronen, heel veel tips en hulpmiddelen zodat het jou ook gaat lukken dat leuke patroon te schilderen. Maar je kunt ook je eigen ontwerp maken. Ook zonder tekenervaring maak je de mooiste ontwepen met onze handige tips. Super leuk als je je uniek item wilt maken, een nieuwe hobby zoekt of met een groep aan de jarige of bride to be te geven. 

De uitleg wordt stap voor stap gegeven zodat het voor iedereen goed te volgen is. Er zijn heel veel kleuren op voorraad. Mengen kan natuurlijk ook. 
Tijdens de workshop kun je meestal 2 stuks servies schilderen. Dit zit niet bij de prijs inbegrepen. Alle andere materrialen wel. Het servies neem je zelf mee. Hergebruik van wat je in je kast hebt staan of bij de kringloop hebt gekocht is daarom zeker een goede optie.

De workshop servies schilderen wordt in een gezellig en kleurrijk atelier gegeven waarbij het aan koffie, thee en wat zoets niet zal ontbreken en is leuk voor een groep maar is ook zeker geschikt om alleen te volgen. 
Aan het eind van de workshop neem je je eigen unieke servies mee naar huis. 

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 29,50 per persoon (incl. BTW)
6 tot 12 personen
2,5 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief koffie en/of thee en iets lekkers
  • Inclusief workshop begeleiding
Binnen
Nederlands
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01