starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Hippe Kerst wegwijzerborden maken

Wat ga je doen

Creatief aan de slag met je eigen Kerst decoratie, leuk voor jezelf maar ook erg leuk om iemand kado te geven! In deze workshop ga je aan de slag met hout, verf (o.a. krijtverf) en sjablonen. Het leuke is dat je niet alleen aan de slag gaat met de aanwezige sjablonen, maar ook met een maatwerk sjabloon die je zelf kan maken. De mogelijkheden van teksten en afbeelding zijn eindeloos!

Je gaat naar huis met 3 super unieke borden die je per stuk kunt ophangen of juist onder elkaar. Omdat we een echte woodworkshop in huis hebben, wordt met eigen gemaakte materialen gewerkt. Onze CNC machine kan elke vorm of figuur in hout frezen, er is heel veel maatwerk mogelijk. Vraag dus gerust naar de mogelijkheden.

Wat gaan we doen in deze workshop?

  • Voorbewerken van je materiaal.
  • Uitleg schilderstechnieken - houtnerf creëren - old-look- finish - krijtverf.
  • Aan de slag om je blanco paneel een realistische hout-look te geven. Als je de ondergrond liever een egale kleur geeft kan dat natuurlijk ook.
  • Even thee/koffie leute. Tenminste... als je jezelf kan tegenhouden om niet meteen door te gaan naar de volgende stap in je creatie.
  • Sjabloon voorbereiden Goede voorbereiding geeft een super mooi eindresultaat.
  • Aan de slag met verf.
  • Klaar! Je eigen decoratie is nu klaar om aan de muur te pronken. In de woonkamer, bij de voordeur, of in de veranda. Ook een leuk idee is om het als bewegwijzeringsbord in de tuin de plaatsen.

Tip: wil je de kerstborden buiten in weer, wind en regen kunnen plaatsen, dan is het verstandig speciale materialen te gebruiken geschikt voor buiten. De meerprijs hiervan is € 4,00 euro per bord.

Heb je interesse in deze workshop?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01