tm-1001 cross Menu Add to Homescreenfavourite arrow head location arrow search load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer sportieve uitjes
Hindernisbaan

Neem hindernissen als een pro, fun gegarandeerd

Trotseer de hindernisbaan en laat zien wat je kan

Een hindernisbaan is een uitdagend parcours vol heftige hindernissen. Deze baan wordt vaak ingezet bij een leuke zeskamp of is als onderdeel opgenomen in een challenge parcours. Het kan een steile stormbaan zijn, een gladde zeephelling, een klimwand, boom klimmen een bungeerun of een combinatie hiervan. Heb je vragen over een hindernisbaan uitje? Kijk dan eens bij de meestgestelde vragen.

Lees verder

Uiteraard een sportieve activiteit en als groep goed voor een stukje teambuilding. Maar ook als gezellig vriendenuitje of voor het organiseren van een uitdagend vrijgezellenfeest een prima activiteit om je bij uit te leven.

Hindernisbanen heb je dus in allerlei soorten en maten en soms lijken ze moeilijker dan ze zijn. Maar het is ook weleens andersom en dat maakt de uitdaging alleen maar groter. Ook kunnen ze bij een survivaltocht of een bootcamp ingezet worden. Ze kunnen eventueel ook op een eigen gekozen locatie opgebouwd worden.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01