tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Golfclinics

Maak kennis met de golfsport en sla, put en pitch er op los

Iedereen kan golfen

Ook zonder golfvaardigheidsbewijs en lidmaatschap is het mogelijk om deze unieke, ontspannende sport eens te beoefen, door het als actief uitje op het programma te zetten op het volgende familie-uitje, actieve personeelsdag of recreatief vrienden uitje.

Maak in een relatief kort tijdsbestek met de golftechniek kennis en begeef je in bezit van een golfclub en een golfbal op de golfbaan, waar alleen de holes wat minder ver van elkaar zijn verwijderd, maar waar het principe overeind blijft dat je de 18 holes in zo min mogelijk slagen afwerkt, waarbij het putten natuurlijk de doorslag geeft.

Beleef een sportief, actief uitje met elkaar en sluit af meteen lunch of diner. Meer in voor een andere variant? Probeer dan eens boerengolf, midgetgolf of glowgolf.

Filter 10 uitjes
Weergave:

Er zijn 10 uitjes gevonden

Tonen
Vanaf € 10,- per persoon
Vanaf 2 personen
Anjum
Korte omschrijving

Nabij het vakantiepark en camping Landal Esonstad bevindt zich een 18-holes Pitch & Putt baan, met een prachtig uitzicht op het Lauwersmeer. Het Pitch & Putt spelletje is een spannend, uitdagend, maar bovenal gezellig en toegankelijk spel.

Tonen
Vanaf € 84,- per persoon
12 tot 150 personen
Heeg, Heegermeer, Sneek
Korte omschrijving

We gaan een dagdeel Pitch & Putt spelen en stappen daarna aan boord van een skutsje met bemanning voor een heerlijke zeiltocht.

 

 

Tonen
Vanaf € 17,- per persoon
Vanaf 2 personen
Voorst
Korte omschrijving

Pitch & Putt is golfen, maar dan op kortere banen. Dit maakt het spel geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar. De lengte van de baan varieert zo tussen de 30 en 70 meter. Altijd al eens willen leren om te golfen? Kom het dan eens proberen, en wie weet ben jij binnen no time een echte professional!

Tonen
Vanaf € 10,- per persoon
Vanaf 6 personen
Oss
Korte omschrijving

Onze locatie heeft bij uitstek een golfbaan om het golfspel goed aan te leren. Wij zijn laagdrempelig, sfeervol, overzichtelijk en hebben een goed ingerichte accommodatie waar alle facetten van het golfspel aangeleerd zullen worden. Onder begeleiding van PGA-Professionals worden op onze golfbaan jaarlijks veel golflessen en clinics gegeven voor iedereen.

Tonen
€ 22,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Anjum
Korte omschrijving

Dit arrangement staat in het teken van samenwerken, om gezamenlijk de titel in de wacht te slepen. Je begint dit coole arrangement met twee spectaculaire outdoor lasergame heats, in combinatie met een zenuwslopend samenwerkingsspel.

Tonen
Vanaf € 18,50 per persoon
20 tot 72 personen
Cadier en Keer
Korte omschrijving

Short Golf is een sportieve maar zeer ontspannen activiteit die op Het Rijk van Margraten gespeeld wordt. Deze mooie 9-holes Par 3 baan in Limburg beschikt over kleine afstanden, welke tussen 50 en 80 meter zijn. Hierdoor is het spel geschikt voor iedereen en uitdagend op elk niveau.

Tonen
€ 15,- per persoon
Vanaf 20 personen
Cadier en Keer
Korte omschrijving

Moonlight golf, of wel golfen in het donker, een unieke sprookjesachtige ervaring voor jong en oud! Een sportief uitje voor families, vrienden onder elkaar, maar ook zeker leuk voor bedrijfsuitjes of met zakelijke relaties.

Tonen
€ 27,50 per persoon
8 tot 80 personen
Nieuwegein
Korte omschrijving

Samen met je collega’s of een groep vrienden op een gezellige manier kennismaken met de golfsport? Dat kan tijdens onze  leuke en ontspannen golfclinic . Van de basis tot en met het golfen.

Tonen
€ 4,- tot € 50,- per persoon
Vanaf 20 personen
Veldhoven
Korte omschrijving

Verlang jij ook weer naar een leuke activiteit samen met je vrienden, collega’s of buren? Reserveer een golf clinic en ontdek hoe leuk golfen is! Vanaf € 20,35 p.p. krijg je een uur les van een ervaren golf instructeur.

Tonen
€ 22,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Anjum
Korte omschrijving

Heb je je wel eens afgevraagd hoe de topsporters op de Olympische Spelen met zo’n peil en boog het midden van een bord kan raken? Je kan het nu zelf uitproberen en wel met een prachtig uitzicht op het Lauwersmeer.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01