tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather home pictures2 lightbulb pine-tree

Forbidden Island in Den Helder en op Texel

Omschrijving

Tijdens dit evenement wordt u meegenomen in het volgende spannende scenario; Nederland is besmet en het Virus grijpt razendsnel om zich heen. Er is een vaccin, maar dat is niet zomaar te verkrijgen. Als "Secret Agents" zal u op pad moeten gaan om het geheime vaccin te vinden en te bemachtigen.

Vermomd als vissersboot zal u het vaste land verlaten op naar het eiland Texel. Onderweg dient er naar een boei gevaren te worden voor extra informatie. Dit zal gebeuren door middel van een razendsnelle ribboot. Na aankomst op het eiland zullen er bijzondere voertuigen voor u gereed staan. In passende kleding zult u over het eiland op zoek gaan naar de locatie van het vaccin. Welk team is accuraat, communiceert goed en weet het vaccin in handen te krijgen?

Na afloop kan er heerlijk gedineerd worden bij de geheime basis op het strand. Is dit spannende evenement iets voor u, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 225,- per persoon (incl. BTW)
Vanaf 30 personen
Ongeveer 8 uur
Buiten
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01

Vraag?