tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 flame whatsapp
Meer fiets activiteiten
Fietstrein huren

Instappen maar: samen in de fietstrein door het ganse land

Huur een fietstrein en ontdek de omgeving op een unieke manier!

Stap aan boord van onze fietstrein en beleef samen met je vrienden, familie of collega's een onvergetelijk avontuur terwijl jullie gezamenlijk trappen en de trein voortbewegen. Het is dé perfecte activiteit voor een gezellige dag uit, waarbij plezier en samenzijn centraal staan.

Gezelligheid op wielen

Met fietstreinen kunnen jullie samen op pad gaan en genieten van elkaars gezelschap terwijl jullie door prachtige landschappen fietsen. Of jullie nu op zoek zijn naar een leuke activiteit voor een familie-uitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest, een fietstrein huren zorgt gegarandeerd voor veel plezier en gelach.

Diverse mogelijkheden

Of het nu gaat om een vriendelijke race tussen verschillende treintjes of een uitdagende puzzeltocht, er zijn talloze mogelijkheden om jullie fietstocht extra speciaal te maken. En vergeet niet te stoppen bij gezellige terrasjes langs de route voor een verfrissend drankje of een smakelijke versnapering. Of stoppen jullie voor een zonnige picknick?

Voor iedereen geschikt

Een tocht met de fietstrein is geschikt voor alle leeftijden en niveaus van fitheid. Het is een unieke ervaring die voor iedereen toegankelijk is en waarbij het genieten van de omgeving en het samenzijn met vrienden en familie voorop staat.

Klaar voor een avontuurlijke en gezellige tocht met je groep? Huur vandaag nog een fietstrein en maak van jullie dag een onvergetelijk succes!

Weergave:
6 fietstreinen huren
Een groep mensen op skelters Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 10 uit 4 beoordelingen

Familie skelter puzzeltocht in Heeten en omgeving

€ 7,50 per persoon
4 tot 30 personen
Heeten
Bekijk uitje
Mensen op een fietstrein Tonen
€ 10,- per persoon
12 tot 400 personen
Wij bezorgen fietstreinen op elke locatie in Brabant en Limburg
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01