tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Fietstrein huren

Instappen maar: samen in de fietstrein door het ganse land

Fiets eens op een andere manier en stap met z’n allen in de fietstrein

Samen uit samen thuis, dat is op de fietsrein wel van toepassing. Deze slinger van fietswagonnetjes die geleid wordt door een fietslocomotief, staat garant voor een superleuk ervaring.

Stap met jouw gezelschap vrienden, familie of collega’s in een of meerdere fietstreintjes en beleef een hoop gezelligheid terwijl jullie samen al trappend de trein voortbewegen. Doe een wedstrijd met meer treintjes of doe een puzzeltocht. Een fietstrein huren is ook erg leuk als vrijgezellenfeest waar je met zijn allen een hoop plezier aan kunt beleven, waarbij je tussendoor natuurlijk ook kan neerstrijken op gezellige terrasjes die op de route liggen.

Dit uitje is ook heel goed te combineren met andere onderdelen zoals een boottochtje of een lekker etentje voor een compleet dagje uit. Bovendien kunnen er ook kinderzitjes in of maxi-cosi’s en er kan een bagagewagen worden aangekoppeld.

Filter 8 uitjes
Weergave:

Er zijn 8 uitjes gevonden

Tonen
€ 18,90 per persoon
Vanaf 4 personen
Best
Korte omschrijving

Wil je lachen met leuke, ludieke activiteiten, is ons arrangement Hilarische Hindernissen in Best zeer aan te bevelen. Of het nu als bedrijfsuitje, familie-uitje of vrijgezellenfeestje  wordt georganiseerd, jong en oud zal zich opperbest vermaken.

Tonen
Vanaf € 21,90 per persoon
Vanaf 5 personen
Best
Korte omschrijving

Voor een leuke middag in Best organiseren wij een Verrassingsdag. Na de koffie of de thee maken jullie je op voor een dag vol verrassingen. Dit middagarrangement bestaat uit een aantal onderdelen, waarbij jullie je geen moment zullen vervelen.

Tonen

Familie skelter puzzeltocht in Heeten en omgeving

Beoordeeld met een gemiddelde van 10,0 uit 3 beoordelingen
€ 5,50 per persoon
4 tot 30 personen
Heeten
Korte omschrijving

Hou jij van beweging en avontuur? Kom familie skelteren in het mooie Salland. Vanaf onze boerderij start de puzzeltocht op familieskelters, je komt op de mooiste plekjes... Leuk voor volwassenen en voor kinderen vanaf 6 jr. de tocht duurt ongeveer 1.5 uur.

Tonen
Vanaf € 19,75 per persoon
Vanaf 5 personen
Best
Korte omschrijving

Wanneer bij het ontvangst de consumptie is genuttigd maken we de groepsindeling bekend zodat je weet waar je kunt plaats nemen op welke meermansfiets. De tocht voert naar het centrum van Best. Aan de hand van de crazy opdrachtenlijst ga je hier zoveel mogelijk punten proberen te verdienen. Hoe gekker, hoe beter! Dat geldt voor deze activiteit. Van iedere opdracht maak je natuurlijk een foto als bewijs.

Tonen
€ 32,35 per persoon
Vanaf 10 personen
Best
Korte omschrijving

Iedereen staat met ‘Verover het gebied’ in Best een ontzettend leuk middagarrangement te wachten waarbij je volop in actie bent. Leuk als bedrijfsuitje of elk ander actief en gezellig groepsuitje. Na ontvangst met koffie of thee beginnen jullie aan een avontuurlijke tocht.

Tonen
€ 24,50 per persoon
Vanaf 4 personen
Best
Korte omschrijving

Voor wie lichamelijke ontspanning serieus neemt kan zijn energie meer dan voldoende kwijt in een Dagje sportief in Best. Leuk voor een bedrijfsuitje, teamuitje, vrijgezellenfeestje of familie-uitje.

Tonen
€ 32,90 per persoon
Vanaf 4 personen
Best, Eindhoven
Korte omschrijving

Voor een hele middag vertier in het bos, speel je de escape game plus met als afsluiting een hindernissenfietstoer en natuurlijk een prijsuitreiking.

Tonen

Huur een Fietstrein - Wij komen op locatie in Limburg en Brabant

Beoordeeld met een gemiddelde van 8,7 uit 1 beoordeling
€ 10,- per persoon
12 tot 400 personen
Provincie Limburg, Provincie Noord-Brabant
Korte omschrijving

Een tocht met de fietstrein is voor iedereen een bijzondere beleving! Het is elke dag van de week en op iedere locatie mogelijk een fietstrein te huren. Deze opvallende fiets bestaat uit een locomotief met daarachter wagonnetjes. Ben jij klaar voor een mooie en gezellige tocht met je groep?

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01