starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Een betoverend kinderfeestje op een sprookjesachtig landgoed

Wat ga je doen

Een tijdje terug is er onder een losse plank van de houten vloer van de Schildersalon een bijzonder dagboek gevonden. Het dagboek was omwikkeld met een satijnen lint en bleek boordevol aantekeningen, schetsen en schilderijen over eigenaardige wezens. De eigenaresse van dit bijzondere document is Katharina Huydecoper, de dochter van de eerste bewoner van het grote landhuis.

Katharina leefde meer dan tweehonderd jaar geleden, zij had een speciale gave. Ze kon natuurwezens zien vliegen in de grote tuin en ook kon ze prachtig mooi schilderen en tekenen. Ze beschrijft in haar dagboek dat ze het raam van haar tekenkamer altijd op een kier laat staan, zodat de wezens in en uit kunnen vliegen. De Schildersalon is gevestigd in de oude tekenkamer van Katharina in het landhuis in Zeist. Kom je samen met je vrienden en vriendinnen sporen van natuurwezens zoeken in de grote tuin?

Binnen mogen jullie het dagboek van Katharina van dichtbij komen bewonderen! Vervolgens gaan jullie net als in de tijd van Katharina zelf jullie olieverf maken van natuurlijke pigmenten en lijnolie. Daarna maken jullie met deze eigen gemaakte verf een fantasierijk schilderij geïnspireerd op het dagboek van Katharina! Na het schilderen wacht er een overheerlijk en gezellig theekransje op jullie in de oude en sfeervolle keuken van het souterrain. Dit is voor de jarige ook een mooie gelegenheid om cadeautjes uit te pakken. Het feestje eindigt met een groepsfoto met schilderijen op het bordes. Tot ziens!

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Heb je interesse in dit feestje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

Er is een ongeldig jaartal ingevuld
Vul een geldig e-mailadres in
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01