tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load telegram whatsapp euro persons time weather

E-chopper verhuur in het Groene Hart

Wat ga je doen?

Chop chop, gas er op! Trommel je vrienden, collega’s of familie op en beleef met elkaar een gezellige tour van 3 óf 6 uur. Het huren van een E-chopper is de perfecte activiteit voor jouw groepsuitje.

Avontuurlijk: een stoere activiteit
Eco-friendly: geluidloos genieten van de natuur
Fun: gezelligheid en buiten zijn (wat wil je nog meer?)

Zoek je een leuke E-chopper tocht voor jouw vriendengroep, familieweekend, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest, dan ga je op een E-chopper een unieke buitenactiviteit beleven.

Ontdek het Groene Hart. De startlocaties zijn in: Gouda, Waddinxveen, Reeuwijk, Zevenhuizen, Woerden, Alphen, Nieuwkoop en Kamerik. Op de startlocatie in Gouda hebben wij de meeste E-choppers beschikbaar, op de overige locaties zijn deze beperkt beschikbaar. Maar mocht je toch vanaf één van deze locaties willen starten, laat het ons dan vooral weten, wij denken graag mee.

Ga je voor een tour langs de Reeuwijkse Plassen, pak je tussendoor een terrasje op de markt in Gouda of maak je misschien wel een uitstapje naar de Rotte? Gegarandeerd dat er iets tussen zit voor jouw groep.

Voor een ritje op een E-chopper is een rijbewijs of bromfietsrijbewijs verplicht, is er iemand in de groep die géén rijbewijs heeft, dan kan diegene mee op een E-fatbike.  

Met een gids op pad? Dit kunnen wij regelen. Gaan jullie liever zelf op pad, wij bieden verschillende routes aan. En voor een hapje en drankje onderweg kan gezorgd worden. Wij denken graag met je mee, dus laat ons weten wat je wensen zijn!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Op aanvraag
1 tot 100 personen
3 tot 6 uur
Buiten
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01