tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time

De knotsgekke citygame - in elke stad in Nederland te spelen

Omschrijving

Heb je altijd al wel eens mee willen doen met de hilarische spelshow Crazy 88? Dit kan nu mede dankzij onze citygame gebaseerd op dit tv-programma. Voer hilarische en aparte opdrachten uit met je vrienden tijdens een sportieve middag. Dankzij onze citygame gaat deze hilariteit gepaard met een gezonde dosis wandelen.

Onze spelshow is het leukst om te spelen op een vrijgezellenfeest, tijdens een teamuitje of op een moderne familiedag. Wat is er nou leuker dan je vrienden grappige en gekke opdrachten zien uitvoeren tijdens een gezellige middag? Dit kan gedaan worden in teams van 4 tot 8 man. Hierdoor kan er ook een onderlinge strijd uitbarsten naar het Gekste team van de dag! Het spel is vanaf 7 personen te boeken, maar je kunt met zoveel teams spelen als je wilt.

Hoe en wat?

Tijdens de algemene introductie zal onze spelleider het één en ander uitleggen over de middag. Deze knotsgekke spelleider zal in het verloop van de dag jullie punten geven op basis van de uitgevoerde opdrachten. Go crazy en ontvang zoveel mogelijk punten! Tijdens het uitvoeren van deze gekkigheid zal onze spelleider altijd aanwezig zijn voor eventuele vragen of bij onregelmatigheden. Voltooi zoveel mogelijk opdrachten en twijfel niet! Degene met de meeste punten zal een felbegeerde prijs mee naar huis krijgen!

Waar is het te spelen?

Wij brengen de gekkigheid naar jullie toe! Het kan overal gespeeld worden. Wij kunnen het zo gek nog niet bedenken en het kan op die manier uitgevoerd worden! Schaam jullie dus niet en ga crazy met de aanvragen. Alles kan en alles mag.

Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 20,- tot € 35,- per persoon
10 tot 400 personen
Vanaf 2 uur
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01