tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email arrow head load whatsapp euro persons time weather

De grote Karaoke Show

Omschrijving

Wij hebben een spectaculaire karaokeshow voor u klaar staan! Altijd al een oergezellig avondje zingen met al uw collega's of vrienden willen doen? Pak de microfoon, steel de spotlight en laat al uw (verborgen) zangkunsten horen. Voor iedereen is een passend pakket samen te stellen. Wilt u oude klassiekers of toch liever populaire hits van nu? Alles kan.

Wij verzorgen een karaokeshow zoals nooit tevoren! Wij kunnen een karaokeshow neerzetten met volledig decor. Zo hebben wij een groot professioneel scherm, zodat ook het publiek mee kan zingen, swingen en kijken. Eventueel kunnen we de show ook nog voor u uitbreiden met een complete lichtshow, variërend van spots tot aan lasereffecten. Daarnaast hebben wij meerdere draadloze microfoons, zodat er meer dan één persoon kan zingen en er een "zwoel" duet gezongen kan worden.

Dit is DE kans om voor even in de schoenen van je grote muzikale held te staan! U kunt uw karaokeshow op elke gewenste locatie uitvoeren.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 35,- per persoon (incl. BTW)
Vanaf 32 personen
2 uur
Binnen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01