tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label arrow head load euro persons time weather flag home pictures2 flame

7 Unieke escape rooms van wereldniveau!

Wat ga je doen?

Deze awardwinnende escape games behoren tot de absolute top van de wereld. Met vestigingen in Delft, Zoetermeer en Vlaardingen kun je wel even voorruit en dat is maar goed ook, want als je eenmaal een van deze escape games gespeeld hebt wil je gegarandeerd meer. Liefhebbers reizen vanuit de hele wereld naar Nederland om deze escape rooms te spelen, dus dat zegt wel wat. Durf jij het ook aan?

Deze escape rooms staan bekend om hun beleving en hoge kwaliteit. Sinds 2018 staat dit bedrijf op nummer 6 in de ranglijst van Beste Escape Room bedrijven ter Wereld.

Iedere escape room heeft zijn eigen thema en verhaal. Op de locatie in Delft heb je de keuze uit: The Dentist of The Freakshow. In Zoetermeer kun je kiezen uit maar liefst drie unieke experiences, namelijk: The Orphanage, The Honeymoon Hotel en The End. In Vlaardingen kun je de nieuwste experience, Stay in the Dark, beleven die maar liefst 2,5 uur duurt en zich afspeelt in een gigantisch gebouw van 4000 m2. Unieke effecten, een speciaal gecomponeerde soundtrack en prachtige filmische decors geven je het gevoel dat je de hoofdrol speelt in een film. Jullie zenuwen zullen zwaar op de proef gesteld worden. Lukt het jullie om binnen de tijd te ontsnappen?

Deze bijzondere ervaringen zijn geschikt voor iedereen die van een uitdaging houdt. Vrijgezellenfeestjes, teamuitjes, familie bijeenkomsten of gewoon als je iets leuks wilt doen met vrienden, ieder team van 2 tot 6 personen is welkom! Zijn jullie met meer dan 6 personen? Geen probleem! Dan kunnen jullie in twee of drie verschillende escape rooms tegelijk spelen.

5 verschillende escape rooms voor 2 t/m 6 personen:

Delft:

  • The Dentist vanaf € 103
  • The Freakshow vanaf € 127

Zoetermeer:

  • The Honeymoon vanaf € 127
  • The Orphanage vanaf € 127
  • The End vanaf € 135

 

Direct reserveren

Details van het uitje

€ 25,- tot € 60,- per persoon (incl. BTW)
2 tot 6 personen
Ongeveer 1 uur
Binnen
Nederlands

Gemiddeld een 10,0 uit 6 beoordelingen

10 Beleving
10 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

Aanrader!

Ik kan niet anders zeggen dan dat dit het leukste is wat ik ooit gedaan heb! We hebben inmiddels alle vier de kamers van escape challenge gespeeld en kunnen niet wachten tot ze een nieuwe gaan bouwen. Wat een beleving! Niet twijfelen, gaan!!!

Door: Geert

De beste van Nederland

Wij doen met een vast clubje escape rooms door het hele land. Er zijn grote verschillen. Soms komen we bijna huilend naar buiten zo slecht zijn sommige escape rooms in ons land. Gelukkig was dat bij de Escape Challenge niet het geval. We willen niet te veel verklappen, daarom is het lastig om te zeggen wat deze escape room dan zo goed maakt, maar eigenlijk is het antwoord: ALLES! Van het begin tot het eind is alles zo perfect uitgewerkt, alle details, de spanning, de opbouw, prachtige decors, de muziek, de effecten. Gewoon echt geen woorden voor. Als je maar 1 escape room gaat doen in je leven, zorg dan dat het in Delft of Zoetermeer is, want die behoren echt tot de absolute top!!

Door: Jacco
Meer beoordelingen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01