starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Creatief Knutselfeestje in Amsterdam of wij komen op locatie!

Wat ga je doen


Onze knutselfeestjes staan in het teken van creativiteit en gezelligheid. De kinderen worden begeleid bij het pimpen van een canvas tas, houten sleutelhanger of schilderij. Eén ding is zeker: na dit kinderfeestje gaat elk kind met een grote glimlach naar huis.

Je kunt bij een knutselfeestje bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Canvas tasjes (Fairtrade) of T-shirts pimpen met textielverf, stofjes en sjablonen.
  • Een mooi opschrift op een doosje of sleutelhanger graveren door middel van houtbranden (vanaf 8 jaar).
  • Een leuke schilderactiviteit waarbij de kinderen een eigen canvas schilderij maken.

Aan het einde van het verjaardagsfeestje krijgen de kinderen hun eigengemaakte tasje, t-shirt, sleutelhanger of schilderij mee naar huis als aandenken aan het leuke feestje.
Tegen meerprijs kunnen wij de volledige verjaardag verzorgen. Van uitnodigingen ontwerpen, versieren, een speciale verjaardagstaart, een cadeautje, de ontvangst van de kinderen en begeleiding de gehele middag, tot aan een borrel voor de ouders.

Naast dit creatieve knutselfeestje bieden wij ook andere activiteiten voor een onvergetelijk kinderfeestje aan. Denk bijvoorbeeld aan een stoer disco feestje , met muziek, echte disco lampen, blacklights, en super coole UV-schmink, of een dansfeestje (met keuze uit meerdere dans stijlen, van klassiek ballet tot streetdance, en een professionele dans docent). Ook is het mogelijk om een combinatie van verschillende activiteiten te boeken.

Prijs kinderfeestje:

  • € 160,00 op basis van maximaal 10 kinderen
  • Eigen locatie
  • Extra kind € 15,00

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Heb je interesse in dit feestje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

Er is een ongeldig jaartal ingevuld
Vul een geldig e-mailadres in
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01