tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time

Complete Race Experience op een echt circuit

Omschrijving

Wil jij als een van de eerste op het vernieuwde circuit van Zandvoort rijden? Dan is dit jouw kans! Nadat je een kleine rondleiding op het circuit hebt gehad, kun je kijken op de Pitlane waar alle auto's klaar staan om de baan op te gaan. De regels op het circuit worden uitgelegd om jou zo goed mogelijk voorbereid de baan op te laten gaan. Denk bijvoorbeeld aan verschillende vlaggen: wat betekent wat?

Lijkt jou dit nou echt super gaaf om te doen? Dan bieden wij ook het zelf rijden aan. Je gaat eerst met de instructeur 2 rondes mee om te zien en voelen hoe het precies in zijn werk gaat, hierna kan jij instappen aan de bestuurderskant en ga jij 3 rondes met de instructeur zelfstandig rijden.

Wij kunnen ook een lunch of BBQ (vanaf 10 personen) verzorgen bij dit race arrangement. Ook is een mannen tegen de vrouwen arrangement mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan challenges tegen elkaar, banden verwisselen. Er zijn erg veel mogelijkheden die tot de opties behoren!

Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 165,- per persoon
1 tot 50 persoon
Ongeveer 2 uur
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01