tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time flag weather info home pictures2 lightbulb flame

Cocktailworkshops in hartje Utrecht of aan huis

Wat ga je doen?

Een cocktail workshop is de ideale activiteit om met vrienden, familie of collega's te organiseren. De workshop kan zowel bij ons in hartje Utrecht plaatsvinden als op een locatie die jullie zelf kiezen. 

Leer tijdens de cocktailworkshop shaken als een professional onder deskundige begeleiding. Verwacht je aan originele cocktails met unieke combinaties en verrassende smaken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een cocktail met basilicum, honing, lavendel en gin?

We besteden zowel aandacht aan de theorie als de techniek voor het maken van een lekkere cocktails. Na afloop kan je aan de hand van deze vuistregels zelf verder experimenteren. 

Kan of wil je geen alcohol drinken? Dan voorzien we graag een volwaardig alcoholvrij alternatief. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een combinatie van cocktails en alcoholvrije mocktails. Op deze manier kan iedereen mee genieten van de workshop. 

Graag verwelkomen we groepen tot 40 personen op onze eigen locatie in Utrecht. Ook komen we graag tot bij jullie en voorzien we al het benodigde materiaal. 

Geïnteresseerd in een cocktailworkshop? Neem contact met ons op en we bezorgen zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte op maat. Probeer zoveel mogeljk nuttige informatie te voorzien zodat we een aangepaste offerte kunnen bezorgen (aantal deelnemers, locatie, gelegenheid, tijdstip, voorkeuren, ....). 

Cheers!

Geïnteresseerd in deze workshop?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van de workshop

Op aanvraag
6 tot 100 personen
1 tot 2 uur
Nederlands en Engels
Binnen of buiten
Mogelijk op elke geschikte locatie in de provincie Utrecht
Let op! Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
  • Vanaf 18 jaar
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01