tm-1001 cross Menu Add to Homescreenfavourite location arrow search home pictures2 flame whatsapp
Meer citygames
Citygame bekend van TV

Beoordelingen voor citygame bekend van tv

Gemiddeld een 9,4 uit 16 beoordelingen

9,6 Beleving
9,4 Begeleiding
9,1 Prijs/kwaliteit

Crazy88 - 88 gekke opdrachten in 88 minuten

Super!

Er is voor ons team een hele leuke teambuilding georganiseerd! Alles was goed geregeld vantevoren & het contact verliep probleemloos. De inhoud van het spel zal ik niet verklappen, maar ons team praat er nog steeds over na!

Door: Selina

Robinson in de Stad! - Teambuilding Citygame

Het uitje was top geregeld, aardige begeleider en er was goede communicatie

Mijn team en ik hebben een super leuk uitje gehad! Alles was netjes geregeld en de spellen waren erg leuk. We hebben hard gelachen met ons allen.

Door: Dirk

Robinson in de Stad! - Teambuilding Citygame

Aanrader!

We hebben een erg geslaagde middag Expeditie Robinson beleeft onder begeleiding van de enthousiaste Marit. Erg leuk opgezet en de games waren voor een ieder goed te doen. We waren met een gemengd gezelschap van 15 personen. Leuk om te zien hoe fanatiek iedereen was vanaf de eerste opdracht. Uiteraard kon er maar één team de winnaar zijn en werd er na afloop druk gesproken over welke tactieken er zijn gebruikt en werd er hier en daar zelfs een kleine biecht gedaan over het creatief interpreteren van de spelregels. Kortom de pret achteraf onder het genot van een heerlijk 3 gangenmenu was minstens zo leuk dan de uren ervoor door de karakteristieke binnenstad van Alkmaar te gaan. Kortom! Zeker een aanrader voor een leuke, gezellige en actieve middag teambuilding. (Je leert je vrienden een stuk beter kennen).

Door: Joshua

Wie is de Rat? - Mogelijk in elke stad in Nederland

Super leuke activiteit voor iedere leeftijd.

Het spel was tof ingedeeld en we speelde tegen 1 ander team. De opdrachten moesten z.s.m worden uitgevoerd en ook nog juist. De rat moest er voor zorgen dat de opdrachten mislukte in dat team. Niemand wist van elkaar dat hij of zij de rat of speler was. Hier moest je proberen achter te komen door op iedereen te gaan letten. Geweldige ervaring en aan het eind van spel toont iedereen zijn kaartje waarop rat of speler staat. Zo zie je maar weer dat je niet iedereen kunt vertrouwen en je misschien wel een verkeerde inschatting hebt gemaakt.

Door: -

Wie is de Rat? - Mogelijk in elke stad in Nederland

Leuk!

Erg leuk spel! Samen met collega's gespeeld in Rotterdam!

Door: Reinier

Wie is de Rat? - Mogelijk in elke stad in Nederland

Leuk!

Wij hebben dit spel met de familiedag gespeeld in Arnhem. Vanaf minuut één was iedereen al fanatiek bezig om de mol te vinden, terwijl we ons bezig hielden met het vinden van de checkpoints en de andere spellen. De begeleiding was ook erg goed. Heel erg leuk spel!

Door: Joyce

Wie is de Rat? - Mogelijk in elke stad in Nederland

Leuk spel

Leuk spel! Wij hebben het in de stad gespeeld, dus ik kan niks zeggen over de aan tafel versie. Leuke begeleider gehad die ons goed ontving. Soms echter iets afwezig wanneer we in de stad bezig waren met het spel. Spel is leuk in elkaar gezet en we hebben hard gelachen!

Door: Anouk

Wie is de Rat? - Mogelijk in elke stad in Nederland

Gave game

Leuke middag gehad complimenten hiervoor! We hebben dit gespeeld in het centrum van Uden en het was ook enorm gezellig om te doen. Wij begonnen toch niemand meer te vertrouwen, want iedereen kon de rat zijn in je team. Uiteindelijk toch goed gehad. De spelleiding deed ook zeker goed mee en was zelf ook enthousiast om dit spel te mogen begeleiden.

Door: Petra

Wie is de Rat? - Mogelijk in elke stad in Nederland

Leuke city game!

Wij hebben het gister in Enschede gespeeld! Het is een erg leuk spel waarbij niemand elkaar kan vertrouwen. Uiteindelijk hadden we de rat geraden en het spel gewonnen! De begeleiding was erg leuk. Dankjewel voor het leuke spel!

Door: Wout

Wie is de Rat? - Mogelijk in elke stad in Nederland

Ja, wie is nou eigenlijk de rat???

Jeeeeetje, wat zijn wij stom geweest. Al die tijd al was de rat zo dicht bij. We hebben hem gewoon niet kunnen ontmaskeren. Wel hebben we enorm gelachen, het was echt heel leuk. Daarnaast ook nog eens veel van de stad Nijmegen gezien, wat ook heel erg leuk was. De begeleiding heeft ons erg goed geholpen en was ook erg gezellig. Bedankt voor dit uitje! (de volgende keer moeten we wel écht beter opletten hahah!)

Door: Lidewij
Meer beoordelingen

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01