tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro load home whatsapp
Citygames in Kraggenburg

Laat je verleiden door een van de volgende Citygames in Kraggenburg

Het meedoen aan een Citygame is spannend en ontspannend tegelijk, waarbij verschillende teams het tegen elkaar opnemen, vaak door middel van allerlei leuke opdrachten, zodat je een bepaalde stad ook eens op een andere manier beleeft en op plaatsen komt waaraan je normaal gesproken voorbij zou lopen. De bedoeling is dat jouw team als slimste, snelste en beste uit de bus komt. Bewijs hiervoor wordt geleverd door van deze opdrachten foto’s te maken.

Speel nu een uitdagende citygame met vrienden, familie of collega's in een stad naar keuze.Bijzonder geschikt als groepsuitje of teamuitje, maar ook als bedrijfsuitje voor de nodige teambuilding.
Citygames worden in alle steden van Nederland georganiseerd. En er is een gevarieerd aanbod van soorten spellen en themaspellen.

Een kleine greep: Crazy 88, waar je vanuit het centrum 10 uiteenlopende, bizarre opdrachten dient uit te voeren. ‘Peking Express’ waarbij je zonder geld checkpoints op tijd probeert te bereiken, waarbij je elk vervoermiddel kunt inzetten of ‘Wie is de Mol?’.

Filter 45 uitjes
Weergave:

Er zijn 45 uitjes gevonden

Filters wissen
Kraggenburg (+5 km)
Tonen
Vanaf € 15,- per persoon
Vanaf 4 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Het is tijd om in te grijpen! Als speciaal agenten van de narcotica-unit gaan jullie de drugsbende die de buurt terroriseert, oprollen. Deze outdoor escapegame met een super actueel thema bezorgt jullie gezelschap vrienden, collega’s of familieleden een paar uur spanning, actie en plezier.

Tonen
Vanaf € 35,- per persoon
Vanaf 20 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Go Crazy is een race tegen de klok én tegen elkaar! In dit een teambuilding spel is er de mogelijkheid om 66 opdrachten te voltooien. Door middel van foto’s en/of video's zullen de opdrachten gecontroleerd worden door het basiskamp. Welk team is het snelst, heeft de beste samenwerking en voert de meeste opdrachten uit binnen 3 uur?

Tonen
€ 20,- tot € 35,- per persoon
10 tot 400 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Speel met je groep vrienden, collega’s of familie een spannende Augmented Reality Citygame: een combinatie van escaperoom en speurtocht door een stad naar keuze, waarbij het gaat om het kraken van de codes.

Tonen
Vanaf € 23,50 per persoon
Vanaf 15 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

De stad is jullie speelveld. Bereid je voor op tikkertje zoals jullie het nog nooit hebben gespeeld. Ieder tweetal heeft een eigen honk en probeert het Thuishonk van de tegenstanders te ontdekken door middel van raadsels en cryptische aanwijzingen. Speur de straten en pleinen af, op zoek naar mogelijkheden om de tegenstanders te foto-tikken. Maar juich niet te vroeg, want de andere teams zijn op jacht naar… jullie!

Tonen
€ 20,- tot € 35,- per persoon
10 tot 400 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

El Professor gaat internationaal een bank beroven en zijn oog is op Nederland gevallen. Smeed een ijzersterk plan samen met je teamgenoten om de lokale bank te beroven. Tijdens het spel zal je verschillende opdrachten moeten voltooien die El Professor voor je heeft samengesteld. Lukt het jullie als team om ondanks de pittige en out-of-the-box vragen het einddoel te behalen?

Tonen
Vanaf € 24,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Wie is de Rat is de bovengrondse tegenhanger van zijn ondergrondse mollenvriendje. Minstens net zo slim, gewiekst en de grootste saboteur van iedereen. In groepen worden jullie de stad ingestuurd met een speciaal ontwikkelde app, maar niet voordat de uitleg heeft plaatsgevonden van onze eigen Rik van de Westelaken. Probeer samen met je team zoveel mogelijk punten te verzamelen om de felbegeerde trofee mee naar huis te nemen. Maar let op! In ieder team zit een rat. Aan hem of haar de taak om de boel te saboteren. Werk goed samen en denk goed na of je iemand nog wel kan vertrouwen, iedereen is verdacht!

Tonen
Vanaf € 11,- per persoon
Vanaf 2 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Er is een moord gepleegd... aan jou en je teamgenoten de taak om op te lossen wie dit heeft gedaan. Je loopt door de straten van een stad of dorp naar keuze om zoveel mogelijk aanwijzingen te verzamelen. Dit spel speel je via onze app, waarvoor één telefoon per team nodig is.

Tonen
Vanaf € 16,95 per persoon
6 tot 100 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Al Capone, de grootste gangster die deze regio kent, heeft zaken gedaan met een stel Hollanders hier in de buurt. Tijdens deze deal hebben de Hollanders Al Capone flink bedrogen. Ze zijn ervandoor gegaan met alle drugs en hebben dat hier ergens in de buurt verstopt. Al Capone verdenkt jou van betrokkenheid bij deze diefstal. Van dit soort praktijken is de gangster natuurlijk niet gediend. Hij is dan ook tot alles in staat om de cocaïne terug te krijgen.

Tonen
Vanaf € 42,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Korte omschrijving

Maak nu je eigen aflevering van Foute Vrienden of natuurlijk Foute Vriendinnen! Dat wordt gegarandeerd een onvergetelijke dag. Wij verzorgen alle apparatuur, zoals een onzichtbaar oortje, zender, camera en een lijst met "foute" opdrachten.

Tonen
Vanaf € 24,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Kruip zelf in de rol van rechercheur en ontdek een stad naar keuze op een manier zoals nooit tevoren. Aan jullie om de fictieve moord op de burgemeester in de door jullie gekozen stad op te lossen. Ga samen met je collega’s, vrienden of familie de uitdaging aan in deze bloedstollende citygame.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01