tm-1001 cross Menu Add to Homescreenfavourite location arrow search home pictures2 flame whatsapp
Meer water activiteiten
Boottocht

Beoordelingen voor boottochten

Gemiddeld een 8,9 uit 12 beoordelingen

9,0 Beleving
9,0 Begeleiding
8,8 Prijs/kwaliteit

Boot varen op de Amsterdamse grachten

Leuke route, mooie bootjes!

De boottocht was absoluut prachtig, met een mooie route die onze verwachtingen overtrof als toeristen in Amsterdam. De bootjes waren voorzien van zachte kussens en dekens, wat fijn was met het november weer. De uitleg over het gebruik van de boot was helder en gemakkelijk te volgen, wat ons het vertrouwen gaf om zelf te sturen. Het personeel was vriendelijk, en hun gastvrijheid voegde een persoonlijk tintje toe aan de hele ervaring. Kortom, een vijf-sterren beoordeling voor een prachtige dag op het water.

Door: Elisa

Sloep varen door de Amsterdamse grachten

Geweldige ervaring, comfortabele bootjes!

Deze week hebben wij een bedrijfsuitje gedaan en wat was het een onwijs leuke ervaring. Bij aanvang was de boot klaar gezet en mochten we gelijk opstappen. Na een korte veiligheidsbriefing en routebeschrijving kregen we allemaal een dekentje tegen de kou en konden we het water op. De boot was muisstil en makkelijk te besturen, wij zijn zeker van plan om nogmaals een arrangement te boeken.

Door: Daan

Bootje en Klikken – Over het water & door de stad!

Fantastische dag gehad op het water!

Bootje bikken en klikken is een leuk en gezellig uitje in de stad. We hebben genoten van de mooie vaarroute en het heerlijke eten in Leiden. Lynn was een enthousiaste begeleidster!

Door: Yannick

Elektrische sloepen puzzeltocht in verschillende steden in Nederland

Super beleving door de grachten!

We hebben een super personeelsfeest gehad! Goede hulp gehad met het uitzoeken van deze activiteit en daarna hele goede begeleiding. Het was allemaal tot in de puntjes geregeld.

Door: Shirley

Onvergetelijke zeilbelevenis voor jong en oud

Geweldige dag beleefd, erg sympathieke kapitein Alex, en bemanning. Gezellige sfeer, zonnig weer.

Wat een topdag (27 juli) heb ik beleefd op jouw schip! Sfeer aan boord was heel gezellig, top zeilweer, mooi om de zeilen te hijsen en te mogen sturen. Als tussenstop de Marker Wadden met haar schitterend aangelegde natuur. Heerlijk likeurtje en borrelhapjes, in één woord geweldig!!!

Door: Jannette

Elektrische sloepen puzzeltocht in verschillende steden in Nederland

Dagje Amsterdam

De beste manier om Amsterdam te leren kennen, en wat hadden we lekker weer. Echt een superdag gehad op de sloep. Wij hebben ons goed vermaakt.

Door: -

Kever Cabrio Rally en Elektrische Sloep Varen

Loyens en Loeff

Rallykever heeft ons een geweldige dag bezorgd met een leuke en leerzame workshop paardenmelkerij, varen met fluisterboten (het is dat we zo’n lol hadden anders hoorde je ons echt niet aankomen!) en een overheerlijke barbecue. Ook de keverrally was leuk, wat hebben wij genoten en gelachen. Iedereen vond de opgepimpte kevers leuk! Dankzij de enthousiaste begeleiding was het super en leuk, wij hebben allemaal genoten! Echt aan aanrader voor iedereen! Super bedankt!

Door: Gijsbert

Kever Cabrio Rally en Elektrische Sloep Varen

Directie secretaresse

We hebben een heel erg leuk personeelsuitje gehad. Een combinatie van rally rijden, wijproeverij en een heerlijke bbq. Het succes wat mede te danken aan het geweldige enthousiasme van de organisatie van de keverrally!

Door: Madelon

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01