starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Bloedstollende Escape Rooms in Leiden

Wat ga je doen

Bij ons kun je drie verschillende escaperooms doen. Psycho, Einstein en Goeie mie. Daarnaast kun je ook de VR (Virtual Reality) game Casa de Papel spelen.

Deze kamers zitten vol met puzzels en moeten binnen 60 minuten worden opgelost. Communiceren en samenwerken is essentieel om alle opdrachten en puzzels binnen de tijd op te lossen. Om deze reden is een uitje bij onze escaperooms ideaal voor een teambuilding. Maar je kunt een escape room natuurlijk ook spelen als vriendenuitje, familiedag of als bloedstollend vrijgezellenfeest.

Voor elke escaperoom geldt een maximum aantal van 6 personen tegelijk. Ben je met meer dan 6 personen, dan kun je je groep opsplitsen in meerdere groepen en kun je de strijd aangaan tegen elkaar.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01