tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite arrow head location arrow search persons euro load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer strand activiteiten
Beachvolleybal

Sportieve beachvolleybal clinic

Serve, volley, smash: speel beachvolleybal in het zand

Beachvolleybal is een ideale strandactiviteit die erg populair is als sportief uitje dat op alle stranden van Nederland beoefend kan worden. Een echte beachgame die vaak in toernooivorm gespeeld wordt, waarbij twee teams van 2-4 personen het tegen elkaar opnemen. Duik, sla, volley, serveer en smash. Je valt zacht in het zand, maar het zand maakt het ook extra intensief.

Lees verder

Voel de wind door je haren, hoor het geruis van de branding en voel je los en vrij van alles. Moedig elkaar aan, lach om grappige acties en pak een zonnestraaltje mee. Inspanning en ontspanning gaan moeiteloos hand in hand bij beachvolleybal.

Beachvolleybal kan ook als onderdeel opgenomen in een compleet programma van allerlei strandactiviteiten die je als arrangement kunt boeken. Leuk voor teambuilding als teamuitje, maar ook erg geschikt als actief vriendenuitje of vrijgezellenfeest.

Weergave:
1 uitje
Tonen
Op aanvraag
Vanaf 15 personen
Wij komen op locatie in Flevoland, Gelderland, Groningen, Overijssel en Drenthe
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01