tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro load home whatsapp
Beachvolleybal

Sportieve beachvolleybal clinic

Serve, volley, smash: speel beachvolleybal in het zand

Beachvolleybal is een ideale strandactiviteit die erg populair is als sportief uitje dat op alle stranden van Nederland beoefend kan worden. Een echte beachgame die vaak in toernooivorm gespeeld wordt, waarbij twee teams van 2-4 personen het tegen elkaar opnemen. Duik, sla, volley, serveer en smash. Je valt zacht in het zand, maar het zand maakt het ook extra intensief.

Voel de wind door je haren, hoor het geruis van de branding en voel je los en vrij van alles. Moedig elkaar aan, lach om grappige acties en pak een zonnestraaltje mee. Inspanning en ontspanning gaan moeiteloos hand in hand bij beachvolleybal.

Beachvolleybal kan ook als onderdeel opgenomen in een compleet programma van allerlei strandactiviteiten die je als arrangement kunt boeken. Leuk voor teambuilding als teamuitje, maar ook erg geschikt als actief vriendenuitje of vrijgezellenfeest.

Filter 3 uitjes
Weergave:

Er zijn 3 uitjes gevonden

Tonen
Vanaf € 36,50 per persoon
Vanaf 30 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Stel uw eigen stranduitje samen tijdens onze "aanbieding strandmiddag". Tijdens dit leuke middagvullende bedrijfsuitje strand heeft u de keuze uit diverse actieve en (re)creatieve strandactiviteiten.

Tonen
Vanaf € 30,- per persoon
Vanaf 15 personen
Camperduin, Castricum, Egmond aan Zee, Schoorl
Korte omschrijving

Pure actie op het strand. Kom blokarten, brandingraften, kiten, suppen of één van onze andere strandactiviteiten uitproberen. Een arrangement waarbij je zelf uit de activiteiten kunt kiezen! Competitie en actie op het strand.

Tonen
€ 10,- tot € 22,50 per persoon
8 tot 1000 personen
Scheveningen
Korte omschrijving

Zijn jullie op zoek naar een leuke activiteit voor jong en oud tijdens een uitje op het strand van Scheveningen? Dan is een beachvolleybal toernooi een super leuke optie! Heerlijk met de voetjes in het zand en een Schevenings windje door jullie haren is dit DE ideale beachdag! Een beachvolleybal toernooi kan door ons begeleid worden, maar desgewenst kunnen we ook alleen de velden verzorgen zodat jullie zelf een middag los kunnen gaan.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01