starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Adrenalinekick op het water - RIB experience bij Terschelling

Wat ga je doen

Een gave ervaring op de Waddenzee: RIB boot varen! Over het water scheuren en de wind in je haren voelen. Met de speciale RIB bereik je een hoge snelheid en voel je het opspattende zeewater in je gezicht.

Als je houdt van de zee en van varen is dit een ervaring die je niet wilt missen. Je kunt kiezen voor een leuke tocht op de boot langs de kust van Terschelling, maar ook om de boot te gebruiken als watertaxi. Zo kom je makkelijk van het vasteland op het eiland of andersom, of reis je op een unieke manier van Terschelling naar Vlieland.

Best doe je comfortabele kleding aan die wel tegen een stootje kan. Het kan erg koud zijn op zee, dus neem eventueel extra warme kleding mee. Bij erg guur weer krijg je bescherming, zodat iedereen warm en droog weer aan land komt. Natuurlijk krijg je ook een zwemvest voor de veiligheid. De RIB experience is te boeken vanaf half maart tot en met eind oktober.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01