tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather home pictures2 lightbulb flame whatsapp

Adrenalinekick op het water - RIB experience bij Terschelling

Omschrijving

Een gave ervaring op de Waddenzee: RIB boot varen! Over het water scheuren en de wind in je haren voelen. Met de speciale RIB bereik je een hoge snelheid en voel je het opspattende zeewater in je gezicht.

Als je houdt van de zee en van varen is dit een ervaring die je niet wilt missen. Je kunt kiezen voor een leuke tocht op de boot langs de kust van Terschelling, maar ook om de boot te gebruiken als watertaxi. Zo kom je makkelijk van het vasteland op het eiland of andersom, of reis je op een unieke manier van Terschelling naar Vlieland.

Best doe je comfortabele kleding aan die wel tegen een stootje kan. Het kan erg koud zijn op zee, dus neem eventueel extra warme kleding mee. Bij erg guur weer krijg je bescherming, zodat iedereen warm en droog weer aan land komt. Natuurlijk krijg je ook een zwemvest voor de veiligheid. De RIB experience is te boeken vanaf half maart tot en met eind oktober.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 30,- per persoon (incl. BTW)
4 tot 11 personen
30 minuten
Buiten
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01