Pannenkoeken arrangementen
Een succes voor jong & oud

Zoek een activiteit

Een lekkere pannenkoek past bij iedere activiteit en maakt het feest compleet

Mmm pannenkoeken, er zijn maar weinig mensen die dit niet denken. Met een lekkere pannenkoek zit je altijd goed en pannenkoeken eten geeft een extra feestelijk tintje aan iedere activiteit. Vooraf, tussendoor of na afloop bij tal van activiteiten in te passen in plaats van een lunch of diner.

Niet alleen volwassenen, maar vooral ook kinderen zullen blij verrast worden wanneer je ze meeneemt naar een pannenkoekenhuis. Naast een gezellig familie-uitje of leuk teamuitje dus ook met name geschikt voor het vieren van een kinderfeestje.

Voor pannenkoeken hoef je in Nederland niet ver te zoeken. Overal vind je pannenkoekenhuizen. Ons land kent een rijke pannenkoekentraditie, waarbij allerlei variaties mogelijk zijn. Heerlijk zoete, maar ook hartige exemplaren of naar eigen keuze belegd. Deze maaltijd wordt een heerlijk samenzijn.

€ 29,50 per persoon
Vanaf 12 personen
In het groene hart van Nederland, centraal tussen Amsterdam en Utrecht ligt Hoeve Landzicht. Een locatie met restaurant, partycentrum en vermaak voor iedereen!Of u nu uitgebreid wilt bijpraten met een hapje en een drankje of de middag wilt aanvullen met een leuke activiteit, wij kunnen een arrangement op maat maken voor een leuke prijs.

Vind hier "Alles voor een Feest"

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

allesvooreenfeest banner

Catering Partytent Springkussen Feestlocaties