starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Activiteit inclusief pannenkoeken

De leukste uitjes en feestjes waarbij je heerlijke pannenkoeken kunt eten vind je hier

Een lekkere pannenkoek past bij iedere activiteit en maakt het feest compleet

Mmm pannenkoeken, er zijn maar weinig mensen die dit niet denken. Met een lekkere pannenkoek zit je altijd goed en pannenkoeken eten geeft een extra feestelijk tintje aan iedere activiteit. Vooraf, tussendoor of na afloop bij tal van activiteiten in te passen in plaats van een lunch of diner.

Niet alleen volwassenen, maar vooral ook kinderen zullen blij verrast worden wanneer je ze meeneemt naar een pannenkoekenhuis. Naast een gezellig familie-uitje of leuk teamuitje dus ook met name geschikt voor het vieren van een kinderfeestje.

Voor pannenkoeken hoef je in Nederland niet ver te zoeken. Overal vind je pannenkoekenhuizen. Ons land kent een rijke pannenkoekentraditie, waarbij allerlei variaties mogelijk zijn. Heerlijk zoete, maar ook hartige exemplaren of naar eigen keuze belegd. Deze maaltijd wordt een heerlijk samenzijn.

Getoonde uitjes 1 - 1 van 1

Compleet verzorgde familiedag voor € 29,50 bij Hoeve Landzicht

In het groene hart van Nederland, centraal tussen Amsterdam en Utrecht ligt Hoeve Landzicht. Een locatie met restaurant, partycentrum en vermaak voor iedereen!
Of u nu uitgebreid wilt bijpraten met een hapje en een drankje of de middag wilt aanvullen met een leuke activiteit, wij kunnen een arrangement op maat maken voor een leuke prijs.

Prijs
€ 29,50 per persoon
Aantal
Vanaf 12 personen
Plaats
Nieuwer ter Aa
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01