starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

A Piece of Me - Fotobord met puzzelstuk maken

Wat ga je doen

In deze workshop ga je aan de slag met hout, krijtverf, tekst sjablonen en een 40cm groot puzzelstuk. Het wandbord bestaat uit drie delen, welke met touw aan elkaar verbonden worden. Je kiest zelf welke kleur en stijl je het bord mee wilt geven.

Wil je een vintage of verweerde hout-look maken, dan leer je in deze workshop hoe je dat doet. Tussen het puzzelstuk en de achterwand zit ruimte voor het eventueel toevoegen van verlichting (niet inbegrepen). Door gebruik van tekst sjablonen maak je een leuke tekst op het puzzelstuk (of de achterwand).

Je mag ook zelf vooraf een tekst opgeven, waarvan dan een sjabloon wordt gemaakt. Deze kan bestaan uit een tekst, naam of meerdere namen. Uiteraard mag je ook kiezen voor een van de leuke bestaande teksten. Aan het bord komt een lijntje met knijpers om je favoriete foto's op te hangen. Duur van de workshop is ongeveer 2,5 uur.

Heb je interesse in deze workshop?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01