starBeste website van het jaar 2018homeinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Beoordelingen Gezellig uitje met je vriendinnen in Brussel

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,2
Uit 518 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 518

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuk en leerzaam!!

Onlangs deze visagieworkshop (vrijgezellenfeestje) gedaan en ik raad het iedereen aan. Je leert zo veel in korte tijd!

zondag, 20 januari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Mega gezellig!

Heb tijdens de workshop een hoop nieuwe dingen geleerd en het heel gezellig gehad!

dinsdag, 15 januari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wij vonden de workshop super leuk!

Wij vonden de workshop super leuk!
Ik zou het zeker vaker willen doen en het andere mensen aanraden.
Verder vond ik het goed geregeld en ook de locatie had wel sfeer.
Dankjewel voor de leuke dag!

maandag, 14 januari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een tas boven verwachting!

We hadden onverwachts een beetje brakke nacht achter de rug, maar door de goede zorg, uitleg en hulp hebben we echt een tas boven verwachting mee naar huis genomen.

maandag, 14 januari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

De uitleg was uitstekend, voorbereiding, materialen, gereedschappen, tafels heel goed!

Vrijdag heb ik bij jullie een tasje genaaid.
Ik vond het erg leuk en ben blij met het resultaat. Omdat ik al het nodige van leer genaaid heb... ja , op een gewone machine, alsof het " stof" is, vind ik het fijn nu de leertechniek geleerd te hebben.
De uitleg was uitstekend, voorbereiding, materialen, gereedschappen, tafels heel goed!

maandag, 14 januari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wat een leuke middag hebben wij gehad bij tante Annie

Echt een aanrader !!

zondag, 13 januari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ik zal het zeker aanbevelen bij anderen

Ik zal het zeker aanbevelen bij anderen

maandag, 7 januari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Supertof uitje!

Ik heb dit spel afgelopen weekend met vriendinnen gespeeld. Het was wat koud, maar dat waren we al snel vergeten door de spannende opdrachten! Tussendoor kon je ook gewoon pauze houden en wat drinken, zonder dat het van je tijd en/ of punten af gaat. Groot deel van Amsterdam gezien en we hebben ons super goed vermaakt, echt een aanrader!

zondag, 6 januari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

De quiz was leuk en gevarieerd.

De quiz was leuk en gevarieerd.

zondag, 6 januari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg leuk en leerzaam! We hebben een super leuke middag gehad.

De opzet van de workshop was erg leuk. De docent was enthousiast en we hebben veel geleerd!

vrijdag, 4 januari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg leuke quiz

De presentator deed het leuk en wij hebben ons goed vermaakt

donderdag, 3 januari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Top-avond gehad!

Wij hebben om het kort samen te vatten een top-avond gehad. Voor ons allemaal was het de eerste keer om een avond te doen in deze setting, en iedereen vond het een verrassend concept. We hebben ons allemaal uitstekend vermaakt.

De begeleiding was helder, duidelijk èn enthousiasmerend! De spelletjes waren leuk en onderhoudend, goed bedacht qua lengte en qua moeilijkheidsgraad.

donderdag, 3 januari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Goed verzorgd met leuke opdrachten en leuke begeleiding

Wij hebben wederom een leuke avond met jullie organisatie gehad. Goed verzorgd, leuke opdrachten en leuke begeleiding

donderdag, 3 januari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Goede begeleiding, leuke puzzels en heerlijke eten!

Iedereen heeft erg genoten van het Escape Diner, het was een hele fijne locatie met heerlijk eten. Ook de begeleidster is goed bevallen en alle puzzels, erg leuk!
Ook de communicatie met jullie organisatie is prima bevallen.

donderdag, 3 januari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ik vond het erg leuk en ben blij met het resultaat.

Ik vond het erg leuk en ben blij met het resultaat. Omdat ik al het nodige van leer genaaid heb... ja , op een gewone machine, alsof het " stof" is, vind ik het fijn nu de leertechniek geleerd te hebben.
De uitleg was uitstekend, voorbereiding, materialen, gereedschappen, tafels heel goed!
Aan de machine moest ik wennen, maar dat ligt aan mij :)

woensdag, 2 januari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Prima verzorgd en goede begeleiding

Gezellig bedrijfsuitje gehad in Delft , dinerslag !
Leuk restaurant (wat we zelf konden kiezen uit 5 keuzes in Delft)

woensdag, 2 januari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super activiteit!

Als echte muziekliefhebbers, moesten wij deze activiteit een keer met vriendinnen spelen. Het heeft al onze verwachtingen waargemaakt! Leuke liedjes, waarbij we zelf ook lekker veel meegezongen en gedanst hebben, het was een super avond!

woensdag, 2 januari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een echte toevoeging bij een dage Efteling!

Laatst met de familie naar de Efteling geweest en daar iets extra's aan toegevoegd door bij Uitjesbazen de Pretpark adventure game te boeken, echt een aanrader! Dit geeft echt toevoeging aan je dagje weg. In de atracties gaan werd ineens een stuk spannender haha!

zondag, 30 december 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

In een woord geweldig!

Wat hebben wij een leuke jaarafsluiting gehad. Iedereen was enthousiast, wij hebben genoten van deze super leuke lidpub. En het resultaat is super geslaagd!

zaterdag, 29 december 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wat een ervaring!

Wij zijn een ervaring rijker! Geboekt samen met mijn collega's om het jaar goed af te sluiten, en dat hebben wij zeker gedaan. Enorm leuke spellen om te spelen en je kan zelfs bij iemand anders mee kijken. Gelukkig was er ook goede spelleiding bij die alles in de juiste banen liet lopen. In een woord: TOP!

donderdag, 27 december 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ik zou er niks aan veranderen

Erg leuke quiz en goed gepresenteerd

dinsdag, 18 december 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Goede quiz met veel humor

De quiz was heel leuk en goed georganiseerd.

dinsdag, 18 december 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geslaagd creatief teamuitje

Tijd voor het jaarlijkse teamuitje; 12 lege schilderdoeken op ezels staan voor alle deelnemers van het teamuitje klaar. Na 2 uur stonden we versteld van het resultaat. WAUW! Het was ons allemaal gelukt: een landschap met bergen, bomen, rivier en mooie lucht. Reginald, bedankt voor de creativiteit die je bij ons hebt aangewakkerd! En natuurlijk voor ons eigen kunstwerk. Een mooie herinnering aan een gezellige workshop.

maandag, 17 december 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk!

Wij hebben dit spel met de familiedag gespeeld in Arnhem. Vanaf minuut één was iedereen al fanatiek bezig om de mol te vinden, terwijl we ons bezig hielden met het vinden van de checkpoints en de andere spellen. De begeleiding was ook erg goed. Heel erg leuk spel!

maandag, 17 december 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leukste plek in de omgeving

Hele leuke activiteiten om te doen, erg naar mijn zin gehad bij de Voltage.
Het personeel was ook heel vriendelijk. Al met al een topdag gehad.

zondag, 9 december 2018

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01