tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Italiaanse kookworkshop

Italiaanse kookworkshops: Lekkerste pasta’s, pizza’s en dolci

Kook en proef de Italiaanse passie voor eten tijdens een Italiaanse kookworkshop

Met z’n allen de keuken in om een heerlijke Italiaanse maaltijd te koken. Leer de heerlijkste sauzen, verse pasta maken en traditionele gerechten te bereiden met eerlijke, verse ingrediënten en een hoop liefde tijdens een workshop Italiaans koken.

Ga met je vriendengroep, je familie of collega’s naar een van de vele kookstudio’s die een Italiaanse kookworkshop aanbieden of regel het in je eigen keuken of op een andere locatie en steek de handen uit d e mouwen. Schorten voor, koken maar en eet smakelijk. Want dat is waar het om gaat: samen, met heel veel gezelligheid heerlijk eten maken en opeten.

Kortom, een culinair uitje waarbij je je vingers bij aflikt en waar je absoluut de nodige gezelligheid aan zult beleven.

Filter 9 workshops
Weergave:

Er zijn 9 workshops gevonden

Tonen
Vanaf € 49,- per persoon
Vanaf 8 personen
Woerden
Korte omschrijving

Wie houdt er niet van de Italiaanse keuken? Antipasti, pasta, pizza, dolci.... te veel en te lekker om allemaal op te noemen. Buon Appetito geeft leuke en lekkere kookworkshops in de keuken waar iedereen van houdt!

Tonen
€ 65,- per persoon
10 tot 100 personen
Utrecht
Korte omschrijving

De Mediterraanse keuken, een hele gezonde keuken. Maak kennis met de keukens rond het Middellandse zeegebied. De Mediterraanse keuken bestaat uit tientallen keukens zoals de Italiaanse, Spaanse, Griekse, Portugese en deels de Zuid-Franse keuken. Deze keukens staan vooral bekend om hun puurheid en de kwaliteit van de producten.

Tonen
Vanaf € 42,- per persoon
6 tot 25 personen
Amsterdam
Korte omschrijving

Onze kookstudio in Amsterdam is een prettige plek waar mensen in een ontspannen sfeer samen werken aan een heerlijke maaltijd. Na een gastvrij ontvangst met een lekker drankje en uitleg over het programma gaan jullie aan de slag.

Tonen
Vanaf € 55,- per persoon
Vanaf 6 personen
Amstelveen
Korte omschrijving

Je gaat gewoon lekker koken tijdens één van onze kookworkshops. Kies zelf in welk thema je wilt koken en over welke keuken je meer wilt leren. De kookworkshops worden volledig aangepast aan de groep en aan jullie niveau, zodat zowel beginners als gevorderden een leuke workshop hebben. In onze kookstudio of op een afgesproken locatie. Laat je culinair verrassen!

Tonen
€ 65,- per persoon
10 tot 80 personen
Utrecht
Korte omschrijving

Pasta, heerlijke sauzen en Italiaanse traditionele gerechten. Hier kan je toch niet genoeg van krijgen? Tijdens onze Italiaanse kookworkshop zal onze chef je leren hoe je de gerechten het best kan bereiden met verse ingrediënten en een hoop liefde.

Tonen
Vanaf € 48,- per persoon
4 tot 25 personen
Amsterdam
Korte omschrijving

Wij zijn gespecialiseerd in de Italiaanse keuken. Jaarlijks reizen we een aantal keer af naar Italië om, samen met onze partners aldaar, culinaire inspiratie op te doen. Van prachtige pasta recepten tot een fantastische tiramisu we leerden het ter plekke van Italiaanse chefs.

Tonen
€ 39,95 per persoon
6 tot 21 personen
Asten
Korte omschrijving

Italiaans koken is koken met passie, simpele ingrediënten en puur natuur. Italië en koken horen bij elkaar. En de eenvoud van deze keuken maakt Italië wereldberoemd. In deze biologische kookworkshop ga je aan de slag met Italiaanse gerechten en natuurlijk ook zelfgemaakte pizza.

Tonen
Vanaf € 50,- per persoon
6 tot 60 personen
Leusden
Korte omschrijving

Maak zelf de lekkerste pizza's en pasta; van bloem en water naar een tafel vol lekkers. Ga de strijd aan in een ware Kookbattle; In teams strijden jullie tegen elkaar in de keuken, samenwerken en planning bepalen wie de winnaar wordt.

Tonen
Vanaf € 69,50 per persoon
15 tot 100 personen
Mogelijk in de provincies: Brabant - Utrecht - Gelderland - Noord-Holland - Zuid-Holland - Flevoland
Korte omschrijving

Altijd al willen leren koken in verschillende stijlen en thema's? Dit is je kans! Bij deze kookworkshop kies je zelf waar jij je mee bezig wilt houden. Ga je leren om overheerlijke Italiaanse gerechten te maken, of wordt je een ster in het bereiden van vis? De keuze is reuze, aangepast op elk niveau. Of je nou weinig ervaring hebt in de keuken, of al redelijk gevorderd bent, wij passen ons aan en komen bij jou op locatie!

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01