tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro load home whatsapp
Actief en Sportief

Actief en Sportief

Filter 396 uitjes
Weergave:

Er zijn 396 uitjes gevonden

Tonen
Vanaf € 35,- per persoon
Vanaf 30 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Voor een actief en sportief middagprogramma aan het strand is ons arrangement Strandzeskamp aan de vloedlijn een zeer geschikte optie. Voor de nodige teambuilding is dit uitje op het strand vol sport, spel en ontspanning een echte aanrader.

Tonen
Vanaf € 99,- per persoon
Vanaf 16 personen
Veluwe
Korte omschrijving

Een super spannende militaire missie op de Veluwe in het donker wordt mogelijk gemaakt met ons arrangement Veluwe by Night, oftewel VBN. Na zonsondergang vertrekken jullie in de buurt van Garderen in jullie robuuste legervoertuigen de duistere Veluwe in, met zijn onverharde paden. De missie waarmee jullie opgezadeld worden is om de Enigma code te kraken.

Tonen
Vanaf € 45,- per persoon
Vanaf 20 personen
Haarlem
Korte omschrijving

Reis om de Wereld is een teambuildingsactiviteit waarbij je met je team door verschillende landen reist tijdens activiteiten die zijn gebaseerd op de traditionele cultuur. Naast dat je elkaar beter leert kennen door de samenwerking die deze spellen vergt, leer je ook de landen beter kennen. Een actief uitje, waarin plezier voorop staat en waarna je met een vernieuwde teamspirit er weer tegenaan kunt!

Tonen
Vanaf € 12,50 per persoon
Vanaf 4 personen
Deurne
Korte omschrijving

Tijdens Tabletgame Kidnapped help je de politie bij een zoektocht naar een vermist persoon. In groepjes van ongeveer 5 personen ga je met een tablet op pad.

Tonen
Vanaf € 65,- per persoon
Vanaf 15 personen
Dwingeloo
Korte omschrijving

Bekend van TV, maar dan weer totaal iets anders. Tijdens expeditie de mol draait een deel van de dag om het vraagstuk "wie is de mol", echter wordt van ook alle niet "mollen" het uiterste gevergd op denk niveau, creatief niveau en sportief niveau.

Tonen
€ 25,- tot € 35,- per persoon
6 tot 22 personen
Den Haag, Scheveningen
Korte omschrijving

Wanneer zat jij voor het laatst in een boom? Met de Haagse Boomtoppers ga je terug naar je kindertijd, maar dan wel in een volwassen jasje. Je klimt in een paar joekels van beuken, met touwen en klimgordels. In de hoogste beuk klim je tot 20 meter. Een gegarandeerde piekervaring.

Tonen
Vanaf € 39,50 per persoon
6 tot 100 personen
Vijfhuizen
Korte omschrijving

Sla het eruit, sla in op de ruit en de rest van de auto en laat je even helemaal gaan. Van deze auto’s hoeft niets meer heel te blijven.

Tonen
Vanaf € 27,50 per persoon
10 tot 80 personen
Ravenstein
Korte omschrijving

Een toeristisch zeer aantrekkelijk vestingstadje als Ravenstein aan de Maas leent zich bijzonder goed voor Vestinggolf. Onder onze speelsteden een bijzonder mooie vestingstad met 2 kerken, een kasteel, oude stadspoorten, fraaie vestingwerken en een prachtige molen, waar je tijdens een speciaal golftraject met heel Ravenstein op een ludieke manier kennis maakt.

Tonen
Vanaf € 13,25 per persoon
Vanaf 10 personen
Hoogeloon
Korte omschrijving

Met de activiteit touwbaan survival wordt u door onze instructeurs naar steeds grotere hoogte geleid en ontdekt u wat u allemaal in uw mars heeft. Door verschillende touwparcoursen te bedwingen verlegt u geleidelijk uw grenzen.

Tonen
Vanaf € 15,- per persoon
Vanaf 12 personen
Borculo, Eibergen
Korte omschrijving

Zeer gewild en zeer ontspannen activiteit, zeker geschikt voor bedrijfsuitjes, groepsuitjes, familiedag vrienden of vrijgezellenfeest is het handboogschieten zoals de roemruchte strijder Wilhelm Tell het uitvoerde. Met als laatste serie de verrassend finale.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01