tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite arrow head location arrow search persons euro load home pictures2 lightbulb pine-tree whatsapp
Meer dinerspellen
Moorddiner

Deze moorddiners geven jouw eten een moorddadig tintje

Moorddadig veel plezier tijdens een moorddiner

Geef het diner met je vrienden, collega’s of andere groep een spannende wending door een moorddiner te organiseren. Tijdens de maaltijd raak je verwikkeld in een moordspel vol spannende intriges, verdachtmakingen en motieven, waarbij je niemand meer kunt vertrouwen. Een verrassend spel dat in heel Nederland gespeeld kan worden, met plotselinge wendingen en een geweldige ontknoping. Vragen over dit uitje? Bekijk eens onze meestgestelde vragen over moorddiner.

Lees verder

Organiseer een moorddiner als compleet arrangement inclusief eten, kostuums en organisatie. Maar je kunt het ook thuis organiseren, waarbij je alle informatie en instructies toegestuurd krijgt. Een derde mogelijkheid is om het op een eigen locatie te doen (kantoorpand, restaurant in de buurt), waar de organisatoren langskomen. Voor alles wordt gezorgd, zoals kostuums en voor iedereen een apart script.

Moorddiners zijn er met allerlei verschillende thema’s. Een moorddiner is geweldig leuk van opzet, je kunt je helemaal uitleven en het is geschikt voor zowel kleine als grote groepen.

Weergave:
7 uitjes
Tonen
Op aanvraag
12 tot 300 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk uitje
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 10 uit 1 beoordeling

Wie is de dader? Moorddiner in Eindhoven

€ 41,50 per persoon
10 tot 150 personen
Eindhoven
Bekijk uitje
Tonen
€ 4,95 tot € 19,95 per persoon
4 tot 100 personen
DIY-pakketten worden verzonden door heel Nederland
Bekijk pakket

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01