tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
E-chopper huren

E-chopper huren

Filter 23 uitjes
Weergave:

Er zijn 23 uitjes gevonden

Tonen
€ 26,50 per persoon
2 tot 16 personen
Den Bosch, Nijmegen, Wanroij
Korte omschrijving

De enige E-Steps in Nederland die voldoen aan de technische specificaties van de RDW en ook verzekerd zijn! Met grote banden en breed stuur, zweef je door de natuurgebieden in de omgeving van Nijmegen, Den Bosch of Wanroij. En je hoeft niet eens te steppen!  Onze volledige elektrische E-Steps zorgen er voor dat je alleen maar de gashendel in hoeft te drukken en volg je een mooie route van 2 of 3 uur die wij voor je uitgestippeld hebben.

Tonen
Vanaf € 29,50 per persoon
2 tot 30 personen
Ravenstein
Korte omschrijving

Je voelt je net een stoere motorrijder op de E-Chopper maar dan zonder het geluid. De E-Choppers zijn volledig elektrisch en dus niet alleen goed voor het milieu maar ook nog eens fluisterstil. Onderweg met elkaar bijkletsen terwijl je geniet van de omgeving is dus geen probleem.

Tonen
Vanaf € 35,- per persoon
2 tot 100 personen
's Heerenhoek, Heinkenszand, Middelburg, Overzande
Korte omschrijving

Wij verzorgen jouw uitje in de zilte zeelucht van de Zeeuwse kust! Huur een Solex, E-chopper of tandem en ontdek de mooiste plekken. Leuk om met z'n tweetjes te doen, maar ook voor grotere groepen.

Tonen
Vanaf € 29,50 per persoon
2 tot 200 personen
Noordwijk (ZH)
Korte omschrijving

Zoef met je vrienden, vriendinnen, familie of collega’s geruisloos op een stoere E-chopper (e-scooter) door Noordwijk aan Zee, de duinen en de mooie bloemenvelden in de Bollenstreek. Tijdens deze 100% milieuvriendelijke tour ontdek je per elektrische scooter de mooiste plekjes. Hoge “wow” factor en fun verzekerd!

Tonen
Vanaf € 40,- per persoon
1 tot 35 persoon
Texel, Waddeneilanden
Korte omschrijving

Ontdek op een unieke manier het eiland Texel! De Texel Cruiser is een elektrisch aangedreven scooter waarmee je fluister stil en ontspannen over het eiland kan rijden. Met de extra brede banden en stuur heeft de Texel Cruiser en echte stoere chopper look. Je krijgt voor onderweg een leuke route mee die je langs de mooiste plekjes van Texel leidt. Je kunt op een volle accu ongeveer 40 km rijden.

Tonen
€ 35,- per persoon
2 tot 25 personen
Bodegraven
Korte omschrijving

Verken de omgeving van Bodegraven op een wel hele leuke manier. Namelijk met de E-Chopper. Dat is een stoer, duurzaam voertuig met een hoge fun factor. Dus ga er samen met je collega's, vrienden of familie op uit en ervaar zelf hoe leuk het is!

Tonen
€ 59,- per persoon
1 tot 100 persoon
Volendam
Korte omschrijving

Huur een E-scooter en ontdek binnen 4,5 uur de mooiste culturele en culinaire hoogtepunten van de vissersdorpen: Volendam, Marken en Monnickendam.

Tonen
Vanaf € 34,- per persoon
2 tot 20 personen
Den Bosch, Nijmegen, Wanroij
Korte omschrijving

E-Choppers rijden is ontspannend en leuk om te doen! Een originele groepsactiviteit om op een ludieke manier de omgeving te verkennen. Op onze stoere Elektrische Bromfietsen hoef je geen helm te dragen. De brede banden zorgen ervoor dat het besturen van een E-Chopper eenvoudig en comfortabel gaat.

Tonen
Vanaf € 17,50 per persoon
1 tot 6 persoon
Hoorn (NH)
Korte omschrijving

Stap op de E-Chopper en ontdek met de wind in je haren de stad Hoorn en omgeving. De karakteristieke huizen, de haven aan het Markermeer, het stadsstrand en de duinen… In Hoorn heb je steeds een wisselend uitzicht. De perfecte plek dus voor een uitje op wielen.

Tonen
€ 35,- per persoon
1 tot 18 persoon
Breda
Korte omschrijving

Wat leuks doen met vrienden, familie of collega's? Denk eens aan een tochtje op de E-scooter. Een hippe en originele manier om de omgeving van Breda te ontdekken.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01