Zoek een activiteit

Gratis nieuwsbrief

Zit je in een band of wil je als een echte popster schitteren dan kun je nu ook een videoclip maken. Een videoclip opnemen en zelf de regie houden door met de camera lekker creatief bezig te zijn is ontzettend leuk om te ervaren. Van alles komt aan bod. Songteksten schrijven, het vastleggen van je verhaallijn in het storyboard en de opname in een mobiele geluidstudio. Maar ook zaken voor een perfect decor of ideale achtergrond zullen in jouw videoclip verwerkt worden. Tijdens het film maken word je altijd professioneel begeleid. De uiteindelijke versie wordt op een dvd gebrand en neem je mee naar huis.

Of maak je eigen videoclip voor het opnemen van een dansact. Ook hier weer kunnen allerlei shots, zowel binnen als buiten, opgenomen worden, waarna in een studio alles vakkundig zal worden gemonteerd, inclusief de leukste foto voor de CD-hoes. Tijdens het zingen, acteren of dansen beleef je de grootste lol, omdat zeker in het begin nog lang niet alles vlekkeloos verloopt. Maar aan het eind zul je vaak versteld staan van wat je met zijn allen heb gepresteerd. Bijzonder leuk als bedrijfsuitje, maar ook als vrijgezellenfeest, waarbij je bijvoorbeeld het favoriete nummer instudeert voor het komende bruidspaar.

Een videoclip maken kan overal in Nederland gerealiseerd worden, want je bepaalt zelf jouw locatie. Voor technische apparatuur wordt altijd gezorgd, terwijl ook de hapjes en drankjes zijn geregeld. Ook is het mogelijk om aansluitend een 3-gangendiner bij te boeken.

Gratis nieuwsbrief?

Bus huren?

Wilt u direct online een bus huren: Al mogelijk vanaf 16 personen!
✓ Makkelijk ✓ Voordelig ✓ En voor elke gelegenheid!

Bushuren banner