4x4 rijden
Archery tag
Branding rafting
Indoor skydive
Stuntrijden
Workshop brandweer
Compleet overzicht met vrijgezellenfeesten

Zoek een activiteit

Ieder mens is uniek, met eigen wensen, dromen en interesses. Waarom lijken alle vrijgezellenfeesten dan toch zo op elkaar? Een vrijgezellendag hoort net zo uniek te zijn als de man of vrouw waar het om gaat. Het is misschien niet de mooiste dag van zijn of haar leven, maar het hoort wel een onvergetelijk moment te zijn.

Droomt de aanstaande bruid van reizen en lekker eten, dan kunt u een kookworkshop organiseren. En wat dacht u van een walking dinner? Is de bruid sportief, dan is abseilen of mountainbiken een idee. Helemaal in de watten worden gelegd kan natuurlijk ook, word model voor een dag of geniet van een echte high tea. Staat de aanstaande bruidegom graag in het middelpunt van de belangstelling, een workshop film of smartlappen zingen vergeet niemand meer. Houdt hij van bier? Een cursus bierbrouwen. Is hij al wat ouder? Dan is een Solex of Kevertocht een tip.

Van zo’n uniek vrijgezellenfeest droomt iedereen.Organiseer een origineel vrijgezellenfeest met behulp van de 8 tips en ideeën op deze website. U vindt er de leukste uitjes en workshops voor mannen en vrouwen door heel Nederland, actief, sportief of lekker ontspannen voor de grote dag.

Bus huren?

Wilt u direct online een bus huren: Al mogelijk vanaf 16 personen!
✓ Makkelijk ✓ Voordelig ✓ En voor elke gelegenheid!

bushuren banner