4x4 rijden
Archery tag
Branding rafting
Indoor skydive
Stuntrijden
Workshop brandweer
Compleet overzicht met bedrijfsuitjes

Zoek een activiteit

Elk jaar weer hetzelfde bedrijfsuitje gaat vervelen. En daarna steevast de borrel met de dronken collega´s werkt ook niet inspirerend. Steeds meer collega's haken al vroeg af. Het gesprek bij het koffieapparaat gaat de dag erna alleen nog over de gênante momenten. Een week later blijkt er niets veranderd tussen medewerkers. Kom eens met een origineel idee, het zal uw bedrijf ten goede komen.

Een personeelsfeest wordt al snel leuk als collega's samenwerken aan de lunch of diner en daarna er samen van kunnen genieten. Een workshop koken is perfect voor de teambuilding. Een bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje wordt spannend door samen actief bezig te zijn. Denk aan een workshop vuurspuwen, smartlappen zingen of misschien wel iets sportiefs, zoals golfen of blokarten. Collega's leren elkaar op een andere manier kennen, komen zichzelf tegen en leren hier samen uit te komen op een ontspannen wijze.

Denk eens out of the box, u kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het. Van teambuildingsworkshops voor 4 personen tot personeelsfeesten met 100 medewerkers of meer. Er is altijd iets te vinden voor het perfecte bedrijfsuitje, waar een heel jaar over nagepraat zal worden. Tot het volgende personeelsuitje natuurlijk.

Bus huren?

Wilt u direct online een bus huren: Al mogelijk vanaf 16 personen!
✓ Makkelijk ✓ Voordelig ✓ En voor elke gelegenheid!

bushuren banner