Beautyfeest
Cd feestje
Kartfeestje
Paintball  lasergamefeestje
Compleet overzicht met tienerfeestjes

Zoek een activiteit

Wat worden ze toch snel groot. Het lijkt nog maar zo kort geleden dat een themakist genoeg was om een geslaagd verjaardagsfeest te geven. Het heeft echter ook zijn voordelen. U kunt nu veel van de organisatie aan uw tiener zelf overlaten en ze weten precies wat ze willen. Maar of dat laatste nou een voordeel is… Gelukkig vindt u op deze website alles voor het perfecte tienerfeest.

Jongens, maar natuurlijk ook stoere meiden, gaan het duel aan met hun vrienden tijdens het paintballen of lasergamen. Twee spannende spellen die zowel indoor als outdoor kunnen worden gespeeld. Ze zijn nog net niet oud genoeg voor hun autorijbewijs. Des te leuker is het om alvast te oefenen tijdens het karten. Nog niet actief genoeg? Dan kunnen ze hun lef en uithoudingsvermogen testen met een survival.

Jongedames van 13, 14, 15 en 16 jaar zijn volop in ontwikkeling. Uiterlijk is op deze leeftijd heel belangrijk. Tijdens een beautyworkshop leren de meiden de effecten van verschillende make-up kennen passend bij hun leeftijd. Zijn ze niet oogverblindend? Combineer het met een fotoshoot en het is een onvergetelijke dag.

Natuurlijk zijn er nog heel veel andere leuke workshops voor jongens en meiden, van creatieve workshops tot een kookworkshop. Helemaal in is nu bijvoorbeeld een taart workshop of cupcakes workshop. U ziet, voor iedere tiener is een origineel feest te organiseren. Nu nog een keuze maken tussen alle leuke activiteiten en dan kunnen de uitnodigingen de deur uit. Let’s get the party started!

Terug naar de kinderfeestjes

Bus huren?

Wilt u direct online een bus huren: Al mogelijk vanaf 16 personen!
✓ Makkelijk ✓ Voordelig ✓ En voor elke gelegenheid!

bushuren banner