starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Tienerfeest

Beoordelingen Tienerfeestjes tips en ideeën

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,7
Uit 117 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 117

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super klantvriendelijk, een aanrader :)

Onze dochter van 11 had interesse om een fotofeestje te houden. Zij wilde meer leren over de basis van fotografie evenals samen met haar vriendinnen aan de slag gaan met een prof camera. Twee ervaren fotografen zouden de groep van in totaal 14 kids begeleiden. Helaas gooide storm Dennis roet in het eten. De dames van het fotofeestje waren echter super klantvriendelijk, begrepen onze keuze en lieten weten dat we de workshop kosteloos konden annuleren. Echt klasse! Zodra het beter weer is gaan we deze workshop zeker bij de dames volgen.

zondag, 16 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ontzettend leuk.

De meiden hebben genoten. Erg blij met de foto’s..

vrijdag, 14 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Dit was echt een fantastisch kinderfeestje!

Wat een fantastisch kinderfeestje was dit! Laurens heeft de kids supercoole tricks geleerd. Laurens kan ook erg goed met kinderen omgaan! Echt complimenten. Ik heb van meerdere kinderen gehoord dat dit het allerbeste kinderfeestje ooit was! En na het feestje gingen ze buiten verder freerunnen! Helemaal geslaagd dus!

dinsdag, 11 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig! Super gaaf en actief kinderfeestje.

Laurens heeft in 1,5 uur de kinderen de eerste beginselen van het freerunnen bijgebracht. Ze waren allemaal heel enthousiast en verlieten met rode wangen de gymzaal bij ons in de buurt. Mooi concept Laurens. Je weet iedereen te enthousiasmeren en te motiveren om alles te proberen! Heel leuk! Bedankt

zaterdag, 8 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig!

Service is prima. Alles super geregeld. Extra materiaal in de kist van schroevendraaier tot extra batterijen. Ook een speelkaart voor variatie in het spel.

maandag, 23 december 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig!

Voor 8 jongens het kinderfeestje Graffiti spuiten gereserveerd voor vrijdag de 13e. Zo blij dat we dit gedaan hebben. Alle jongens waren enthousiast. Iedereen wist gelijk wat hij wilde ontwerpen. Samen met de leuke begeleiding van Abe zijn het enorm gave schilderijen geworden. Was gezellig, leuk, een beleving, helemaal met de disco en verlichting erbij. Enorm bedankt!

zaterdag, 14 december 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super gaaf en gezellig!

Super leuk uitje voor met vrienden/vriendinnen! Kan het zeker aanraden!

vrijdag, 15 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk en goed

We hebben een leuke dag gehad.
De video was fantastisch.

Bedankt en tot de volgende keer.

maandag, 21 oktober 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

De meiden hebben genoten

Bedankt

dinsdag, 15 oktober 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Onwijs leuk feestje, en goede begeleiding.

Wat ik als ouder leuk vondt om te zien is dat er niet alleen werd gefreerunt maar dat de kinderen ook allemaal iets leerden. Het is een super mooie locatie en de leraren lieten ook nog spectaculaire dingen zien.
Een echte aanrader!

woensdag, 2 oktober 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een super gaaf kinderfeest met hele enthousiaste kinderen en mooie kunstwerken mee naar huis.

De begeleiding was erg geduldig met kinderen en iedereen had een prachtige graffiti mme naar huis. Super stoere locatie ook als het regent goed te doen!

dinsdag, 1 oktober 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heelleuk

Ik vond het heel leuk en super goedkoop

dinsdag, 24 september 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

SUPER FEEST!! Graffitifun personal-artist Kinderfeestje

SUPER FEEST! VETTE AANRADER!!
Op zoek naar een uniek en ander kinderfeestje kwamen wij uit bij een graffiti feestje. Na vele andere dure aanbieders en opscheppen over hunzelf en afkraken andere collega aanbieders kwamen we uit bij Graffitifun. Helder, duidelijk en goede informatie vooraf en ook nog eens leuke prijzen! En zonder gedoe, alles werd compleet verzorgd.
Zonder te twijfelen hebben wij geboekt en wat eeen suppperrrrrrr feestttt is het geworden zeg!! ;)

woensdag, 18 september 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super geslaagd FotoFeestje

Een super geslaagd FotoFeestje gehad met vier stoere kerels. Ze hebben een topmiddag gehad.
Bedankt voor jullie enthousiasme .

dinsdag, 17 september 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk!

Super leuk kinderfeestje gehad

maandag, 9 september 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel leuk, en je werd goed geholpen.

Recensie van Sterre zelf, 10 jaar, die met haar vriendinnen haar verjaardagsfeestje vierde:
Het was heel leuk, je werd goed geholpen.
Het was heel gezellig.
De tasjes waren ook heel mooi geworden.
Aanvulling moeder van Sterre:
Liefdevolle begeleiding en in 2 uur tijd alle meiden superblij met hun zelfgemaakte leren tasje :-). Aanrader !

maandag, 2 september 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super Kinderfeestje!

Super feestje gehad met de jongens en meiden van Graffitifun!
Leuk geregeld, ik kan dit alleen maar dik aanraden!

vrijdag, 26 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk

4 ster

woensdag, 24 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het kinderfeestje was fantastisch!!

Zo makkelijk en zo goed geregeld. Helemaal top. Ik hoefde me geen zorgen te maken over de bezorging en de guns waren een leuke verassing voor mijn zoontje die 7 is geworden.

dinsdag, 23 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was een goed verzorgd, leuk en gezellig kinderfeestje!

De kinderen hebben het reuze naar hun zin gehad en hebben mooie dieren van glasmozaiek gemaakt. Goed verzorgd met af en toe een hapje en een drankje. Erg leuk en niet duur!

zondag, 14 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig leuk

Ik had dit feestje georganiseerd om een herinnering te maken aan een hechte vriendschap tussen 6 dames van 9 jaar. We voelden ons heel welkom, de sfeer was heel ongedwongen en nodigde de dames uit om allerlei dingen uit te proberen. Jacqueline had heel veel geduld, alles was bespreekbaar en ze begeleidde de meisjes op een leuke manier door de fotomomenten. De verzorging er omheen was ook een groot succes. We hebben uiteindelijk hele mooie foto's gekregen van de meisjes, zowel in groepsverband als alleen. Het zijn ook geen standaardfoto's maar lekker speels en met veel kleur. Ik zou dit feestje absoluut aanraden!

maandag, 8 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Coolste feestje voor mijn zoontje!

Coolste feestje vond mijn zoontje!
Super tof geregeld, kids hebben veel fun gehad. Wat geweldig!
Vol enthousiasme zijn de artiesten en brengen het feest naar een ander level!
Deze graffiti workshop van Graffitifun zijn een AANRADER!!

dinsdag, 18 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel erg leuk en goed. Super!

Niet te duur van alles wat

vrijdag, 7 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig pakket!

We hebben genoten van het lasergame pakket. Het leent zich voor leuke en spannende spellen lasergame in verschillende spelvormen.
Wij hebben met leerlingen gespeeld op schoolkamp, binnen, buiten, in het donker en in het licht. Het heeft allemaal zijn dingen voordelen. De aparte activatiegun is goud, dit bespaart een boel 'zelf laden'.

woensdag, 5 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was echt een feestje voor de meiden

Top!!

woensdag, 5 juni 2019

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01