Zoek een activiteit

Gratis nieuwsbrief

Het is creatief, leuk en inspirerend, want met een workshop zeep maken werk je met natuurlijke materialen als kruiden, plantenextracten, essentiële oliën en vet. Een echt leuke manier voor een origineel en creatief vriendinnenuitje of voor het oganiseren van een kinderfeestje, maar ook geschikt als een apart vrijgezellenfeest voor vrouwen. Een heerlijke creatieve workshop; zeepjes maken met een lekker luchtje is een ontzettend plezierige activiteit waar je alleen maar opgewekt van wordt.

Eenmaal op het atelier leer je de basis van het zeepmaken en ook leuke toepassingen te maken als zeepkettingen, gastenzeepjes, lavendelzakjes en nog veel meer. De zeepjes die je in een workshop zeep maken produceert worden meestal meegenomen en zijn daarom ook ideaal om als cadeau weg te geven

De zeepkettingen zijn een ware rage. Er is hier zelfs een aparte workshop zeepketting maken voor in het leven geroepen. Voor kinderen wordt het doorgaans wat eenvoudiger gehouden, maar is de pret er niet minder om wanneer ze hun eigen zeepje of mooie zeepketting mogen maken in de vorm van schelpen, zonnetjes, maantjes en noem maar op.

Bij een workshop zeepmaken ga je na het uitzoeken van de speciale ingrediënten en het originele recept aan de slag door deze materialen in de juiste verhouding met elkaar te vermengen en in mallen te gieten. Natuurlijk in allerlei kleuren en geuren voor de meest verrassende stukjes zeep die jij je maar kunt bedenken, waarbij ook plantenextracten gebruikt kunnen worden. Extra meegenomen is dat het overal op locatie in Nederland gevolgd kan worden.

Gratis nieuwsbrief?

Bus huren?

Wilt u direct online een bus huren: Al mogelijk vanaf 16 personen!
✓ Makkelijk ✓ Voordelig ✓ En voor elke gelegenheid!

Bushuren banner