Zoek een activiteit

Gratis nieuwsbrief

Voor een workshop cupcakes bij jou in de buurt, hoef je niet lang te zoeken. Tussen een workshop cupcakes maken en een workshop cupcakes versieren bestaat nauwelijks een verschil, daar deze twee disciplines vaak samen gaan in één workshop. Hartstikke gezellig en uitstekend geschikt voor een workshop als vrijgezellenfeest met vrouwen, maar ook als vriendinnenuitje om gezellig een aantal uurtjes creatief met elkaar door te brengen. Terwijl het ook steeds vaker als teamuitje wordt beschouwd voor het verstevigen van de onderlinge band in een ongedwongen sfeer.

In de helft van de gevallen kun je voor een workshop cupcakes terecht op een bepaalde locatie. In heel Nederland worden deze workshops aangeboden, vaak in atelier die hier perfect voor uitgerust is. Maar het is ook mogelijk dat ze bij je thuis komen, waarbij alle materialen worden meegebracht en waarna alles weer wordt opgeruimd. Ideaal voor kinderfeestjes in een huiselijke sfeer en waar je verder geen omkijken naar zult hebben.

Een workshop cupcakes is tegenwoordig hip en trendy. Op tijd van te voren boeken wordt daarom ook aangeraden. Daarnaast is het zo dat je niet alleen voor het maken van een cupcake op een bepaalde workshop bent aangewezen.

Vaak kun je in combinatie met een workshop ‘high tea’ of een workshop taart maken ook bijzonder goed slagen, terwijl bij zogenaamde theefeestjes de cupcakes nooit zullen ontbreken.

 

 

Gratis nieuwsbrief?

Bus huren?

Wilt u direct online een bus huren: Al mogelijk vanaf 16 personen!
✓ Makkelijk ✓ Voordelig ✓ En voor elke gelegenheid!

Bushuren banner