tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 flame whatsapp
Meer construct challenges
Zeepkistenrace

Bouwen, pimpen en alle remmen los naar de finish tijdens een spannende zeepkistenrace

Betreed de wereld van snelheid en sensatie met onze zeepkistenrace! Bouw je eigen zeepkist, neem plaats achter het stuur en race tegen andere deelnemers op een spannend parcours. Of je nu een ervaren racer bent of gewoon op zoek bent naar een uniek avontuur, onze zeepkistenraces bieden een adrenaline pompende teambuilding ervaring voor alle deelnemers. Ontdek nu onze zeepkistenrace-opties en bereid je voor op een razendsnelle en opwindende race!

Zeepkistenrace - Racen, bouwen, samenwerken

Ontdek de snelheid, creativiteit en teamwork van zeepkistenraces! Ontdek waarom deze opwindende evenementen de perfecte mix zijn van spanning en competitie. Van het bouwen van je eigen unieke zeepkist tot het voelen van de adrenaline terwijl je ermee racet, hier is waarom een zeepkistenrace een ervaring is die je niet wilt missen

Waarom een zeepkistenrace organiseren?

 • Zeepkistenraces bieden een ongeëvenaarde adrenalinekick. Het gevoel van de wind in je gezicht terwijl je in volle vaart naar beneden racet, zorgt voor een onvergetelijke sensatie. Het is een echte test van snelheid en behendigheid.
 • Een van de leukste aspecten van zeepkistenraces is het ontwerpen en bouwen van je eigen zeepkist. Het is een creatieve uitdaging waarbij je je verbeeldingskracht kunt gebruiken om een unieke en opvallende zeepkist te creëren.
 • Zeepkistenraces zijn vaak een teamactiviteit waarbij je met vrienden, familie of collega's samenwerkt om je zeepkist te bouwen en te racen. Het bevordert teambuilding en zorgt voor een sterke onderlinge band.
 • De races brengen een gezonde competitie met zich mee. Het is een geweldige kans om je racevaardigheden te testen en de strijd aan te gaan met andere deelnemers. Het zorgt voor een opwindende en uitdagende ervaring.

Doelgroep voor zeepkistenraces:

Zeepkistenraces zijn geschikt voor avontuurlijke vriendengroepen, families en vooral bedrijfsteams die op zoek zijn naar een leuke en opwindende activiteit. Het is ideaal voor mensen van alle leeftijden die graag een unieke ervaring willen beleven en deel willen nemen aan een leuke competitie.

Veelgestelde vragen over zeepkistenraces:

 1. Moet ik mijn eigen zeepkist bouwen?
  Ja, er wordt van de deelnemers verwacht dat ze hun eigen zeepkist bouwen. Het bouwen van de zeepkist is een belangrijk onderdeel van de race-ervaring.
 2. Wat als ik geen ervaring heb met het bouwen van zeepkisten?
  Geen zorgen! Er zijn handleidingen beschikbaar om je te helpen bij het bouwen van je zeepkist. Bovendien kun je altijd advies en tips krijgen van ervaren begeleiders.
 3. Hoe lang duurt een zeepkistenrace?
  De duur van de zeepkistenrace kan variëren, afhankelijk van het parcours en het aantal deelnemers. Over het algemeen duurt deze activiteit 2 tot 3 uur.
 4. Zijn er prijzen te winnen?
  Sommige zeepkistenraces bieden prijzen aan voor de snelste racers of degenen met de meest unieke zeepkisten. Raadpleeg de evenementinformatie om te zien of er prijzen te winnen zijn.
 5. Wat als ik niet wil racen, maar alleen wil kijken?
  Je kunt de races bekijken en genieten van de spannende sfeer zonder zelf deel te nemen.

Klaar om je vaardigheden te testen, de competitie aan te gaan en een onvergetelijke ervaring te beleven met zeepkistenraces? Boek nu je plek en bereid je voor op een opwindende race vol plezier en avontuur!

Weergave:
11 zeepkistenraces
Tonen
Vanaf € 47,50 per persoon
Vanaf 30 personen
Amstelveen, Leiden, Zoetermeer, Rotterdam, Nieuwegein, Utrecht, Eindhoven, Valkenburg (LB), Nijmegen, Arnhem
Bekijk uitje
Tonen
Vanaf € 47,50 per persoon
Vanaf 30 personen
Amstelveen, Leiden, Zoetermeer, Rotterdam, Nieuwegein, Utrecht, Eindhoven, Valkenburg (LB), Nijmegen, Arnhem
Bekijk uitje
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 10 uit 3 beoordelingen

Bouw een Kart als Mario

€ 47,50 tot € 59,50 per persoon
Vanaf 30 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk uitje
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 10 uit 1 beoordeling

Scrapheap Challenge - Zeepkistenrace in Rotterdam

€ 60,50 per persoon
8 tot 30 personen
Rotterdam
Bekijk uitje
Tonen
Vanaf € 72,60 per persoon
15 tot 100 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk uitje
Een dame in een zeepkist Tonen
€ 50,- tot € 60,- per persoon
6 tot 26 personen
Utrecht
Bekijk uitje
Jongens die werken aan een zeepkist Tonen
€ 32,- tot € 74,- per persoon
Vanaf 15 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01