starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Beoordelingen Zeepkisten Grand Prix - Mogelijk op meerdere locaties!

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,8
Uit 36 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Beoordelingen 1 - 25 van 36

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Inspannende ontspannende samenwerking, écht heel leuk!

Leuke locatie en goede begeleiding, mooie manier om samen te werken.

dinsdag, 18 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super georganiseerd en Top Teambuilding

Wij Wassink Oss hebben super Teambuiling Zeepksistenbouwen gehad
Goed georganiseerd en TOP begeleid

vrijdag, 20 december 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ontzettend leuk en zeer goed georganiseerd en er wordt actief meegedacht wanneer daarom wordt gevraagd.

9

woensdag, 11 december 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk team event met een mix tussen teambuilding, uitdaging en spel !

Al meerdere keren geweest en meerdere activiteiten gedaan. Zeepkisten race is net als de andere activiteiten een goede teambuilding event. Daarnaast een goede combinatie rivaliteit, spel en creativiteit. En afsluiten met een drankje en een BBQ, dan is het om nooit meer te vergeten.

zondag, 8 december 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke activiteit waarin iedereen zijn ei kwijt kan

Ons afdelingsuitje was geslaagd! Deze activiteit is meer dan alleen een zeepkist bouwen en racen. Of je nu van spelletjes, techniek of onderhandelen houdt, iedereen kan zijn ei kwijt. De begeleiding vanuit Dukino was ook goed en flexibel!

vrijdag, 6 december 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Perfecte combinatie van teambuilding, rivaliteit en gezelligheid, waarbij de juiste begeleiding zorgt voor een top beleving!

Perfecte combinatie van teambuilding, rivaliteit en gezelligheid, waarbij de juiste begeleiding zorgt voor een top beleving!

zaterdag, 23 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Van begin tot einde boeiend en leuk. Kortom TOP

Een 10 , van de 40 personen hebben het er 40 een super leuke avond gehad.
Unnun Dikke Merci

dinsdag, 19 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Top activiteit, voor ieder wat wils!

Spreekt een breed publiek aan door spellen, creativiteit en racen te combineren. Ieder kan met zijn inbreng een unieke wagen creeren en mocht je van snelheid houden dan richt je al je energie op het racen. Goed uitgewerkt programma.

donderdag, 7 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuke interactieve uitdagende originele activiteit

Al meerdere keren geweest en het word altijd zeer positief ervaren. Goed voor teambuilding en leuk effect met de shop voor attributen voor je zeepkist. Leuke variatie in de spellen. En Marcel is een super begeleider!

maandag, 4 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuke team uitje bij Dukino met de zeepkisten GP!

Wat een leuke dag hadden wij tijdens ons team uitje bij Dukino. Met een groep van 15 man hebben wij de zeepkisten GP gedaan en het was fantastisch. De organisatie liep makkelijk, het team ter plaatse was flexibel met ons wensen en het programma was geen enkel probleem in het Engels te doen voor ons internationaal team! Bedankt voor alles

vrijdag, 1 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel leuk event om met een groep te doen !!!

Goede begeleiding van het event. In ons geval in het Engels omdat we met een internationaal gezelschap waren.

woensdag, 30 oktober 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Gevarieerd en gezellig team uitje, geheel naar wens samen te stellen

Uitgebreide keuzemogelijkheden voor een teambuilding event. Elke activiteit kan ook naar wens aangepast worden op het publiek. Goede begeleiding, en ook verschillende mogelijkheden voor de inwendige mens. Kortom, de aktiviteit bij Dukino is ons uitstekend bevallen!

zaterdag, 26 oktober 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel leuk evenement met veel variatie, aanrader als bedrijfsuitje!

Zeer geslaagd evenement! Met veel enthousiasme heeft de groep deelgenomen. Bedankt voor de goede organisatie!

donderdag, 9 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super bedrijf! Alles was echt top geregeld. Eenwoord: TOPPER!!!!!

Super bedrijf! Alles was echt top geregeld. Eenwoord: TOPPER!!!!!
Ik zou elk bedrijf aanraden om door hun een activiteit te laten doen! Eten was ook prima!

vrijdag, 22 maart 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een ontzettend leuke en leerzame activiteit voor iedereen!

Lekker aan de slag in teamverband met het bouwen van je eigen zeepkist. Iedereen kan er aan meedoen, zowel creatief als actief. Dit alles onder kundige en enthousiaste begeleiding. Een echte aanrader!

woensdag, 13 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Hele toffe activiteit

We hebben super veel lol gehad. Dank aan Marcel en zijn team!

dinsdag, 12 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Aanrader voor iedereen die wel eens wat anders wil doen!

Dit was top.

dinsdag, 12 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was een waanzinnige beleving voor zowel vrouw als man!

De zeepkistenrace is een aanrader voor ieder team! Een beleving waarin iedereen zijn/haar ei kwijt kan. Bouwen, gokken, handelen, uitdagen, spelen, knutselen, omkopen, bondjes sluiten... En uiteraard racen.
Het was een te gekke middag!

maandag, 11 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Eindelijk weer eens iets leuks!!! Top

Aanrader. Eindelijk weer eens wat anders dan de doorsnee teambuildingsactiviteiten. Leuke begeleiding. Volgend jaar komen we weer. Groeten Rob

maandag, 11 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een super gezellige en leuke middag beleefd

Ik heb op een hele leuke manier mijn collega's op een andere manier leren kennen. Daarnaast is het samen sleutelen weer eens iets anders dan een dagje kantoor. Ik kan kan het iedereen aan raden om zelf eens de handen uit de mouwen te schudden onder begeleiding van een zeer gedreven team.

woensdag, 6 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Onze monteurs hebben een geweldige middag gehad, goede begeleiding, groep van 100 monteurs met een uitdagende activitiet.

zeer tevreden, aanrader als teamuitje.

woensdag, 6 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Vond het een leuke activiteit zowel voor jong als oud.

Top

woensdag, 6 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Orgineel, funny, buiten je comfort zone, team-building, onderhandelen, leuke begeleiding en gezellig!

Al met al een hele leuke middag gehad, zowel de dames als de heren hebben veel plezier gehad! Dank jullie wel Dukino!

dinsdag, 5 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super activiteit, die klopt van instructie tot prijsuitreiking

Onder bezielende leiding van Bas & Jeroen (dank aan Dukino Business Events !) en in de warme nazomer-zon, hebben we samen een spannende zeepkisten wedstrijd gespeeld.
Het was leuk om te zien hoe fanatiek, maar altijd met veel humor, de diverse teams tegen elkaar streden. Sommige teams deden dit iets eerlijker dan andere…. ;-)
Uiteindelijk won het team met de beste mix van spelinzet, creativiteit en snelheid.
Team 4: Proficiat met de behaalde overwinning !

Tijdens het afsluitende buffet konden de verhalen over de zeepkisten GP in alle geuren en kleuren nogmaals de revue passeren.
Het schijnt dat 1 collega er een nieuwe bijnaam aan over heeft gehouden……

dinsdag, 5 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

We hebben een ontzettend leuke en gezellige middag/avond gehad.

Elkaar uitdagen, samenwerken, competitie, lachen, het zat er allemaal in. Echt een aanrader!

dinsdag, 5 februari 2019
Prijs
Vanaf € 39,00 per persoon
Aantal
15 tot 200 personen
Locaties
Amstelveen, Leiden, Zoetermeer, Rotterdam, Nieuwegein, Utrecht, Eindhoven, Valkenburg (LB), Nijmegen, Arnhem

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01