starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Zeepkisten Grand Prix - Dukino Business Events

Wat ga je doen

Een teambuilding arrangement, zoals de Zeepkisten Grand Prix kun je ontzettend mee lachen. Teams van hooguit 8 personen fabriceren een complete zeepkist naar eigen ontwerp.

Een creatief klusje, terwijl daarnaast met allerlei games geld verdiend kan worden, die je vervolgens uit kunt geven aan bijzondere accessoires, zoals opzichtige uitlaten, maffe wielen en andere toeters of bellen in de zogenaamde Pimp-my-ride-Tuning-shop.

Daarna kunnen jullie genieten van de opgepimpte zeepkist die ingezet wordt voor een spannende behendigheidsrace. De chauffeurs die met hun originele racemonsters het beste uit hun zeepkist weten te halen winnen de strijd.

De Zeepkisten Grand Prix kan zowel in Eindhoven als op andere locaties georganiseerd worden en is als origineel bedrijfsuitje, hilarisch vriendenuitje, leuk familie-uitje of als ludiek vrijgezellenfeest een absolute aanrader!

Heb je interesse in dit uitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01