tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Zakelijk improviseren "Get out of the box" - Mogelijk op elke locatie

Wat ga je doen?

Improviseren doen we dagelijks, telkens wanneer je iets op een andere manier moet doen dan je 'gewend bent'/ 'altijd doet', dan improviseer je. Zakelijk ligt dit een stuk gecompliceerder. In deze workshop ervaart een MT of team dat waar ons brein stelt; "Hier is geen oplossing voor!" er in feite wel een oplossing is, maar ons brein blokkeert. Je wordt getraind hoe je de situatie anders kunt benaderen. In de leer van Toegepaste Improvisatie geldt: voor elke situatie/ uitdaging is een oplossing (geschikt te maken). 

In de zakelijke wereld is de gedachte "Hier is geen oplossing voor" funest en zijn goede outside-the-box skills essentieel! Het is niet voor niets dat o.a. Harvard Business-school en Nyenrode Business Universiteit toegepaste improvisatie in hun lesstof hebben opgenomen. Trap niet in de Kodak-valkuil, leer van Philips met haar V2000, van Coca Cola en alle andere zakelijke voorbeelden. 

In deze workshop (1 tot 2,5 uur) een razendsnelle mix van mindblowing individuele oefeningen en hilarische groepsoefeningen leren jij en je team van onze energieke academicus hoe je brein improvisatie probeert te blokkeren, en wat je nodig hebt om snel te schakelen en outside-the-box te komen. Snel, inhoudelijk, hilarisch, en een must-have experience voor tenminste elk managementteam, maar zeker ook een zinvolle aanvulling voor een team. Gezien het plezier met "het brein kietelen", wordt deze training vaak bijna als teamuitje ervaren, terwijl het gewoon een training is. Je gaat immer met direct toepasbare vaardigheden naar buiten; denk in mogelijkheden (ipv onmogelijkheden), bedenk NIEUWE benaderingen en bestrijdt daarbij de (interne) ja-maar, accepteer nieuwe situaties en handel ernaar etcetera.

Een andere optie is deze training nog zakelijk inhoudelijker inschieten met onze MT-training (90-180 minuten, of een hele dag). We kijken dan aan de hand van een prep-call samen welke uitdagingen jullie voorliggen en hoe outside-the-box denken jullie MT (of team) kan hierbij kan ondersteunen. Deze keuze wordt veelal ingezet door MT's en senior-teams.

Tenslotte zijn wij ook zeer bedreven met grote groepen. Willen jullie je hele bedrijf (of conferentie/ congres) een onvergetelijke interactieve activiteit laten ervaren, met mindblowing oefeningen die ze lang bijblijven? Denk dan aan onze Plenaire Sessie (40-100 minuten) voor grote groepen (80-600 personen). Zie onze website.

Wij laten jullie je gebaande paden verlaten.

Geïnteresseerd in dit pakket?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het pakket

€ 25,- tot € 60,- per persoon (incl. BTW)
Vanaf 6 personen
Ongeveer 2 uur
Wij komen op locatie in Nederland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Binnen of Buiten
Nederlands en Engels
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01