tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email arrow head load whatsapp euro persons time weather

Zakelijk improviseren "Get out of the box" - Mogelijk op elke locatie

Omschrijving

Improviseren doen we dagelijks, telkens wanneer je iets op een andere manier moet doen dan je 'gewend bent'/ 'altijd doet', dan improviseer je. Maar soms roept je brein; "Hier is geen oplossing voor!". Is die betreffende situatie dan echt niet op te lossen? Nee, voor vrijwel alles is een oplossing, maar je brein blokkeert.

In de zakelijke wereld zijn dergelijke gedachten funest en zijn goede improvisatie-skills essentieel! Het is niet voor niets dat o.a. Harvard Business-school en Nyenrode Business Universiteit improvisatie in hun lesstof hebben opgenomen.

In een razendsnelle mix van mindblowing individuele oefeningen en hilarische groepsoefeningen leren jij en je team van onze universitair geschoold docent hoe je brein improvisatie probeert te blokkeren, en hoe je snel schakelt en “outside the box komt”. Snel, inhoudelijk, hilarisch, en een must-have experience voor tenminste elk managementteam!

Geïnteresseerd in dit pakket?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van het pakket

Vanaf € 36,30 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 6 personen
Ongeveer 2,5 uur
Binnen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01