starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Yoga Workshop

Kom tot rust met een workshop Yoga!

Heerlijk ontspannen en inspannen met yoga workshop

Ga er samen met je vriendinnen, vrienden, collega’s of familie eens goed voor liggen of zitten op je yoga mat en geniet van een ontspannende yoga workshop tijdens jullie groepsuitje, teamuitje of familiedag.

Yoga is er in vele verschillende vormen, zoals hatha yoga of power yoga en is in eerste instantie heilzaam voor alle spanningen en stress die we allemaal opbouwen in ons dagelijkse leven. Kom daarom helemaal tot rust met een goed opgebouwde yoga workshop.

Je kunt een yoga workshop doen op veel verschillende locaties en vaak ook op een eigen gekozen locatie. Wat dacht je bijvoorbeeld van yoga op het strand of yoga tussen de geiten? Bekijk de mogelijkheden voor een yoga workshop in Amsterdam, Utrecht of Rotterdam of in een van de vele andere steden en locaties.

Getoonde uitjes 1 - 2 van 2

Yoga Experience - Mogelijk op elke locatie in Nederland

Even los van alles, helemaal tot je zelf komen, terug naar de basis met een boost voor je energie…Daarvoor is een workshop yoga de uitgelezen activiteit.

Prijs
€ 21,25 tot € 33,25 per persoon
Aantal
15 tot 20 personen
Plaats
Op elke gewenste locatie in Nederland
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Yoga tussen de geiten in Kamerik

Volg een ontspannende yogales op de boerderij onder het toeziend oog van een aantal nieuwsgierige geiten. Zo ontspan je door de yoga en de lachbuien die dit gaat opleveren.

Prijs
€ 27,50 per persoon
Aantal
10 tot 300 personen
Plaats
Kamerik
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01