starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Yoga Experience - Mogelijk op elke locatie in Nederland

Wat ga je doen

Even los van alles, helemaal tot je zelf komen, terug naar de basis met een boost voor je energie…Daarvoor is een workshop yoga de uitgelezen activiteit.

Laat alles los, focus op je zelf en de verbinding met de groep. Met diverse lichaamshoudingen en ademhalingstechnieken is Hatha yoga een ontspannende activiteit die goed samengaat met een druk programma. Als break tijdens een vergaderdag met collega’s, als start van een vrijgezellendag of als afsluiting van een dagje met vriendinnen of familie.

Deze geheel verzorgde groepsactiviteit kan gedaan worden als teambuildingsactiviteit voor bedrijven, vanwege de unieke groepsverbinding. Maar ook met je vriendengroep of andere groepen gaat deze workshop yoga positieve energie geven.

Heb je interesse in deze workshop?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01