tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

X-Cube Escape Experience

Wat ga je doen?

Duik in een interactieve wereld in een ruimte die vol zit met schermen, controllers en sensoren. Hier kunnen 2 tot 6 personen ontsnappen uit de dagelijkse sleur en genieten van een breed scala aan escape-ervaringen voor diverse leeftijden en doelgroepen.

 • SPY Training met Katja Schuurman
  Word een meesterspion met jouw team in de Spy Training, geleid door niemand minder dan Katja Schuurman. Leer de kneepjes van het spionagevak. Ga voor de versie van 30 minuten of kies voor een uur vol mysterie en spanning.

 • Kinderavontuur met Sterre Koning
  Kinderen stappen in een eigen spannend avontuur onder leiding van Sterre Koning. Een speelse en boeiende ontsnappingservaring die jonge denkhoofden uitdaagt en tegelijkertijd een wereld van plezier biedt.

 • Murder at the Mansion
  Ontdek je innerlijke speurneus in "Murder at the Mansion". Kruip in de huid van detectives en los een intrigerende misdaad op binnen een uur vol aanwijzingen en raadsels.

 • Sensatie met Ronald Vledder
  Ervaar de game met Agent 8008, ontworpen door de bekende youtuber Ronald Vledder. Een opwindend spel dat je tot het uiterste drijft in een reeks puzzels en mysteries.

 • Crazy Gameshow met Buddy Vedder
  Voor diegenen die dol zijn op leuke spellen biedt de Crazy Gameshow onder leiding van Buddy Vedder de perfecte ontsnapping. Doe mee aan een spannende spelshow en maak kans op fantastische prijzen.

Boek nu jouw Escape Experience en omarm een wereld van spanning, plezier en avontuur met jouw team of vrienden. Maak je klaar voor een onvergetelijke reis!

Direct reserveren

Details van het uitje

Vanaf € 9,50 per persoon (incl. BTW)
2 tot 6 personen
Ongeveer 1 uur
Goed om te weten:
 • Geen begeleiding
Binnen
Nederlands, Engels, Duits en Frans
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01