starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Workshops servies beschilderen in een Haags huiskameratelier!

Wat ga je doen

In een super bijzondere ambiance geeft de zus van Tante Til workshops servies beschilderen. Er is dus uiteraard heel veel servies aanwezig in het atelier en eigenlijk kun je het zo gek niet noemen, of het is “in huis”. Van grote vierkante serveerborden tot kleine ronde gebaksbordjes, alles voor de sushi/tapas, maar ook items voor een gezellig zondagsontbijtje. Schalen en theepotten in alle soorten en maten.

Als je wat voor jezelf gaat schilderen, mag je ter plekke zelf kiezen. Als je als groep een gezamenlijk cadeau wil geven, dan mag in de regel “het feestvarken” het servies uitzoeken, wat dan weer door de gehele groep beschilderd gaat worden. Je kunt op dit servies alle stijlen beschilderen en je hebt absoluut geen talent nodig om aan deze workshop deel te nemen. Er zijn veel voorbeelden aanwezig in de vorm van plaatjes en boeken. Wil je een heel kleurig servies? Dat kan: er zijn meer dan 50 prachtige kleuren aanwezig, van hemelsblauw tot grasgroen en van indisch rood en maximaoranje en …alle kleuren die daar tussen zitten.

De gezellige workshops zijn all-in, dus met servies + koffie/thee/icetea, wat lekkers bij de koffie en nog snoep op tafel. Er staat altijd een heerlijk swingend, of zwoel of rustig muziekje op en je mag verzoeknummers aanvragen, van de jaren 50 tot muziek van nu! Wil je extra verwend worden, dan kan dat met extra arrangementjes zoals een High Tea, of een borrelarrangement.

De workshops bij de zus van Tante Til zijn dus geschikt voor alle “feesten en partijtjes” en jullie gastvrouw heet Maggie en zij zal alle feestjes met elan, humor en Haagse gastvrijheid professioneel begeleiden! Iedereen is van harte welkom!

www.dezusvantantetil.nl

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01