tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro load home whatsapp
Workshops op locatie in Rutten

Plan een workshop bij jullie op locatie in Rutten

Deze workshops komen naar je toe

Het is altijd een goed idee om samen met je vrienden, vriendinnen, familie of collega’s een gezellige workshop te gaan doen. Goed voor de groepsband en de ontspanning. Maar soms is het wel erg lastig om iedereen op de plaats van de uitgekozen workshop te krijgen zeker als deze niet naast de deur is.

Met workshops op locatie is dit geen probleem. Deze workshops kun je namelijk doen op een door jou gekozen locatie. Materialen, benodigde apparaten, professionele begeleiding, vaak zelfs de catering, het wordt allemaal meegebracht door de workshopaanbieder. Heb jij al een workshop voor jouw locatie gevonden?

Filter 72 uitjes
Weergave:

Er zijn 72 uitjes gevonden

Filters wissen
Rutten (+5 km)
Tonen
Vanaf € 27,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Korte omschrijving

Voor een vrijgezellenfeest, verjaardag, familie- of vriendendag is dit hèt uitje voor een geslaagde, interactieve, hilarische dag, geschikt voor alle leeftijden. In deze workshop begin je met wat energieke en grappige spelletjes om je creativiteit op gang te brengen en de onderlinge sfeer los en vrij te maken.

Tonen
€ 48,- tot € 100,- per persoon
Vanaf 8 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Korte omschrijving

Altijd al eens een commercial willen inspreken? Een voice-over van een documentaire? Of een typetje in een tekenfilm? In deze workshop krijg je een introductie in de wereld van stemmenwerk. De workshopbegeleider is zelf professioneel voice-over en stemacteur en kan alles vertellen over hoe het werkt.

Tonen
Vanaf € 45,- per persoon
Vanaf 8 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Korte omschrijving

Voor vrijgezellenfeesten,als bedrijfsuitje  en andere groepsuitjes voor 10 tot 100 personen is onze Workshop Circus het uitgelezen moment voor wie op zoek is naar een beetje uitdaging.

Tonen
Vanaf € 20,- per persoon
Vanaf 10 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Korte omschrijving

Afrikaanse dans is een energieke dansvorm waarbij je hele lichaam in beweging komt! Ideaal voor wie wel van een work-out houdt. Op actieve muziek gaan we aan de slag met verschillende Afrikaanse dansvormen. Iedereen kan dit leren, laat je lichaam gewoon meedoen op het ritme van de muziek.

Tonen
Vanaf € 25,- per persoon
2 tot 25 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Korte omschrijving

We willen allemaal graag weten hoe we onze man maximaal kunnen laten genieten. Wil je je sexappeal vergroten in de speelse setting van een vrijgezellenfeest? Samen met je vriendinnen de geheimen van het grootste genot leren kennen? Dan is deze workshop iets voor jullie! In twee zeer leerzame uren leer je de fijne kneepjes van een erotische massage kennen, en alles wat je moet weten om volop van je partner te genieten.

Tonen
€ 48,- tot € 72,- per persoon
Vanaf 8 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Korte omschrijving

Hoe maak je een krachtige, grappige en opvallende radiocommercial? In deze workshop ga je samen met de groep aan de slag met het bedenken van een reclamespot. Voor een bedrijf of product, of een commercial over persoonlijke interesses of gericht op de jarige, bruid of bruidegom. De groep bepaalt het thema en onderwerp. De workshopbegeleider neemt de groep mee van brainstorm en script schrijven tot live opname in de professionele mobiele studio.

Tonen
Vanaf € 35,70 per persoon
Vanaf 10 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Korte omschrijving

Een uitdagende en educatieve workshop voor je relaties en personeel. Je komt oog in oog met verschillende roofvogels zoals valken, buizerds, uilen, gieren en arenden. Je beleeft zelf de intense emotie tussen mens en dier.

Tonen
Vanaf € 22,50 per persoon
2 tot 100 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Korte omschrijving

Voel je op en top vrouw en vier het leven en de dans met deze supervrouwelijke dansvorm. Deze workshop burleske dansen heeft alles in zich: elegantie, gratie, sexy moves en vooral veel fun!

Tonen
€ 10,- tot € 50,- per persoon
8 tot 20 personen
Provincie Drenthe, Provincie Flevoland, Provincie Friesland, Provincie Gelderland, Provincie Groningen, Provincie Overijssel, Provincie Utrecht
Korte omschrijving

Wij komen naar jou toe! Bij ‘voldoende’ veilige ruimte kun je onze roofvogels beleven. Kom oog in oog met ze als ze bij jou op de hand komen en ga zelf ook met roofvogels vliegen. Durf jij het aan?

Tonen
€ 25,- tot € 35,- per persoon
10 tot 60 personen
Provincie Flevoland, Provincie Gelderland, Provincie Limburg, Provincie Noord-Brabant, Provincie Overijssel, Provincie Utrecht
Korte omschrijving

Als je dacht dat je voor een saaie, doorsnee workshop kwam om een stilleven te schilderen of te tekenen, dan hebben we nieuws: van dit creatieve uitje ga je rechtop zitten. Concentreer je op het onderwerp, prachtig vrouwelijk schoon, en zet haar over op het witte doek.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01