starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Plan een workshop bij jullie op locatie

Beoordelingen Workshops op locatie

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,3
Uit 291 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 291

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg leuk, verrassend resultaat

Erg leuk om te doen, de begeleiding is goed en je krijgt alle tijd om je werkstuk af te maken. Leuke ochtendbesteding!

dinsdag, 3 maart 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit en dus een mooi resultaat!

donderdag, 20 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Tevreden!

Snel antwoord gekregen op gestelde vragen via de mail en de producten waren snel en netjes geleverd. Tevreden!

vrijdag, 14 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Warme en gastvrije ontvangst, snel op ons gemak en goeie begeleiding. Kortom super leuke middag!

Samen met mijn partner een privéles gevolgd bij Astrid. In een uur tijd leerden we de merengue en enkele figuren, de basispassen van Salsa én de basispassen van Bachata! Mijn partner was met tegenzin meegegaan, maar was uiteindelijk zo enthousiast dat we nu samen op dansles gaan! Bedankt voor de leuke les!

donderdag, 13 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Inspirerend

Het was een hele inspirerende sessie, waarin we goede tools aangereikt hebben gekregen voor het geven en ontvangen van feedback!

dinsdag, 4 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ik wist niet dat lol om niks zo lekker ontspannend kan zijn!

Alle complimenten voor Martine, die de hele groep snel en uitbundig aan het lachen kan krijgen of je nou wil of niet. En waarom? Om niks. Goede manier om op een ontspannen manier het ijs te breken. Ook zwangeren en ouderen kunnen hier prima aan meedoen.

woensdag, 29 januari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Top workshop!

Ik vond het weer een super geslaagde workshop. Ik heb hele gave reacties gehad op mn mooie creatie!!

dinsdag, 21 januari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super ervaring en ontzettend indrukwekkende belevenis!

Dinana en Herman hebben een super teambuilding neer gezet! Lage drempel maar tegelijk ook diepgang! Niet alleen kijken naar vogels maar ook echt samenwerken en vliegen! echt super

zondag, 19 januari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Hilarisch

Super leuk, het lachen gaat vanzelf.
Soms wat ongemakkelijk om bepaalde handelingen te doen om te lachen maar eenmaal ermee bezig komt de lach vanzelf.
We hebben een super ontspannen en zeer verassend teambuilding uitje gehad, alle collega's even enthousiast.
Aanrader voor iedereen.

vrijdag, 17 januari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Prima voor starters als ik

Prima voor mensen die de kunst van het mozaïeken willen leren!

vrijdag, 20 december 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het is super leuk om eens legaal te mogen doen wat anders niet mag!

Alleen maar positieve reacties ontvangen.

maandag, 16 december 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Veel leuker en ontspannender om te doen dan ik dacht!

Ik vond het erg leuk om te doen, iets wat ik niet verwacht had. Hanneke neemt de tijd voor je en denkt mee als je er behoefte aan hebt. We kregen ook iets bij de koffie en daarna nog een paar pepernoten, misschien een tip om er nog wat versnaperingen bij te doen? Ik ben zelf iemand die vaak kleine beetjes eet en had best wel honger aan het einde van de workshop. Alleen wat noten erbij zou al top zijn! Al met al echt een aanrader!

vrijdag, 13 december 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Mooi eindresultaat

Makkelijk in gebruik, compleet en een mooi eindresultaat

dinsdag, 3 december 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

voor ons bedrijfsuitje was dit geweldig/leuk en een ervaring rijker voor diverse collega"s

leuk en een aanbeveling voor diverse bedrijven

maandag, 2 december 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

een heel leuk actief, informatief, spannend uitje

Diana en Herman zijn allebei super enthousiast, en doen alles op een leuke manier uitleggen. Doordat ze ons zelf overal bij betrekken is het een heel leuk, interessant, actieve workshop.!! Voor herhaling vatbaar.

maandag, 25 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fijn om mee te kunnen werken

Alles wat we bestelden was er in een keer bij Fijn om mee te kunnen werken...

zaterdag, 23 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super! Wat hebben we gelachen!

We waren met een grote groep, ongeveer 40 personen. Bij aanvang waren sommige wat sceptisch maar na een leuke uitleg en een ingooironde was iedereen super enthousiast! Het was een geweldige ervaring en de begeleiding van Stef was zo leuk! Echt een aanrader!

zaterdag, 23 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super teamactiviteit!

Al vanaf het eerste contact een goed gevoel gehad. Echt super wat Jeroen en zijn team in korte tijd in beweging kan brengen bij mensen. Geleerd, samengewerkt en vooral ook gelachen met elkaar. Nieuwe talenten zijn ontdekt.

Het voltallige team heeft genoten! Het is nog steeds gesprek van de dag! Voor herhaling vatbaar.

Nogmaals dank voor deze beleving!

maandag, 18 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Zeker de moeite waard!

Wij hebben voor onze teamdag een graffiti workshop gevolgd bij graffitiworkshop4u. Mike denkt heel goed mee, neemt alle benodigdheden mee, geeft goed uitleg en probeert echt je innerlijke creatieveling naar boven te halen. Het volgen van deze workshop is absoluut de moeite waard!

maandag, 18 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel verrassende workshop en voor iedereen te doen!

We hebben eerst een wandeling in de duinen gehad met een gids van Staatsbosbeheer. Daar konden we al wat inspiratie opdoen. Toen schilderen a la Bob Ross en om goed in de sfeer te komen met pruik! Reginald is gezellig en werkt lekker duidelijk en vlot. Het is voor iedereen ook uit te voeren en je krijgt een verrassend mooi resultaat. Thuis wordt bijna niet geloofd dat je dit zelf hebt gemaakt! Reginald het was heel gezellig met je en een echte aanrader!

maandag, 18 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Iedereen was enthousiast

Ontzettend leuke gezellige en eenvoudig uit te voeren activiteit. Iedereen was enthousiast.

zondag, 17 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Alles was perfect

Veel plezier aan beleefd!!. Alles was perfect!..top!

woensdag, 13 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het beste, leukste en gezelligste uitje ooit!

Teambanding is geweldig. Wat een leuke en gezellige middag hebben wij gehad in Katwijk! Na een korte introductie vorm je samen met collega's een echte rockband.

Je duikt de studio in en gaat aan de slag met jouw favoriete instrument. Of je nu muzikaal bent of juist niet, iedereen kan meedoen! Na wat oefenen ben je klaar voor de finale: een live optreden!

Complimenten aan Teambanding voor dit unieke concept. Ik heb nog nooit zoveel positieve reacties ontvangen van collega's na dit uitje.

dinsdag, 12 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was erg gezellig en werd goed geholpen

Vond het erg leuk om te doen. Gezellig gewoon in een huiselijke sfeer alles kon en werd leuk geholpen.

maandag, 11 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

superleuke avond!

Met 21 deelnemers hebben wij de Bob Ross workshop gevolgd onder de enthousiaste en inspirerende leiding van Reginald. Bij het begin van de avond stond alles al uitnodigend klaar; Reginald had hier ruim de tijd voor genomen. Het resultaat van de 21 kunstwerken was steeds heel eigen en uniek! De 'happy little accidents' waren inderdaad geen fouten, integendeel zij gaven een persoonlijke invulling aan het schilderij!
Zonder uitzondering was iedereen dan ook na afloop super zeer te spreken over de gezellige en sfeervolle avond. Wat ons betreft: zeker voor herhaling vatbaar!!

vrijdag, 8 november 2019

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01