tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro load home whatsapp
Workshops op locatie

Plan een workshop bij jullie op locatie

Deze workshops komen naar je toe

Het is altijd een goed idee om samen met je vrienden, vriendinnen, familie of collega’s een gezellige workshop te gaan doen. Goed voor de groepsband en de ontspanning. Maar soms is het wel erg lastig om iedereen op de plaats van de uitgekozen workshop te krijgen zeker als deze niet naast de deur is.

Met workshops op locatie is dit geen probleem. Deze workshops kun je namelijk doen op een door jou gekozen locatie. Materialen, benodigde apparaten, professionele begeleiding, vaak zelfs de catering, het wordt allemaal meegebracht door de workshopaanbieder. Heb jij al een workshop voor jouw locatie gevonden?

Filter 90 uitjes
Weergave:

Er zijn 90 uitjes gevonden

Tonen
€ 30,25 tot € 54,45 per persoon
Vanaf 5 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Korte omschrijving

Op zoek naar een heel energiek en super origineel uitje of teambuilding? Gevonden! Het is tijd om elkaar op een andere manier te leren kennen en nieuwe talenten te ontdekken. Met een circus workshop!

Tonen
Vanaf € 35,70 per persoon
Vanaf 10 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Korte omschrijving

Een uitdagende en educatieve workshop voor je relaties en personeel. Je komt oog in oog met verschillende roofvogels zoals valken, buizerds, uilen, gieren en arenden. Je beleeft zelf de intense emotie tussen mens en dier.

Tonen
Vanaf € 39,95 per persoon
12 tot 100 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Korte omschrijving

Schuilt er in jouw teammanager de nieuwe Mick Jagger, is je secretaresse stiekem een ras-gitarist of zing je zelf de sterren van de hemel?! Kom erachter tijdens HET leukste teamuitje van Nederland en beleef een avontuur om nooit te vergeten.

Tonen
Vanaf € 8,- per persoon
1 tot 999 persoon
Wij komen op locatie in Nederland
Korte omschrijving

Verras de vrijgezel of je vriendinnengroep met een tafel vol piemels om te versieren. Ga aan de slag met verf, glitters, plaksteentjes of wat je maar kan bedenken. Zo heeft iedereen aan het einde een mooi versierd ‘beeldje’. Wie liever een vagina pimpt kan ook bij ons terecht, er zijn ook vagina tegeltjes te bestellen.

Tonen
€ 25,- tot € 35,- per persoon
10 tot 60 personen
Provincie Flevoland, Provincie Gelderland, Provincie Limburg, Provincie Noord-Brabant, Provincie Overijssel, Provincie Utrecht
Korte omschrijving

Als je dacht dat je voor een saaie, doorsnee workshop kwam om een stilleven te schilderen of te tekenen, dan hebben we nieuws: van dit creatieve uitje ga je rechtop zitten. Concentreer je op het onderwerp, prachtig vrouwelijk schoon, en zet haar over op het witte doek.

Tonen
Vanaf € 35,- per persoon
4 tot 14 personen
Wij komen op locatie in Gelderland
Korte omschrijving

Heb jij last van een vol hoofd? Loop je over van drukte en piekeren? Blijf je aan het malen en denken... Dan biedt deze workshop een oplossing met blijvend resultaat!

Tonen
Vanaf € 25,- per persoon
Vanaf 2 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Korte omschrijving

Samen met je vriendinnen een middag/avond vrij over het thema “vrijen” praten? Deskundige Tania Mulder, bekend van TV en tijdschriften, komt bij jullie langs en leert jullie wat mannen echt willen tussen de lakens. Maar ook hoe je zelf meer kunt genieten!

Tonen
Vanaf € 335,- per groep
Vanaf 10 personen
Provincie Flevoland, Provincie Gelderland, Provincie Noord-Brabant, Provincie Noord-Holland, Provincie Utrecht, Provincie Zuid-Holland
Korte omschrijving

Tijdens de workshop smartlappen zingen worden jullie begeleid door ervaren accordeonist René. Voor je het weet sta je als echte smartlappen zanger op het podium met je vrienden, familie of collega’s. Succes gegarandeerd!

Tonen
€ 48,- tot € 72,- per persoon
8 tot 45 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Korte omschrijving

Teambuilding, samenwerking, presenteren, interviewen en rollenspellen staan centraal in deze uitdagende creatieve workshop. Ga 'live on air' met vrienden of collega's in een radioshow! Nadat de taken zijn verdeeld en iedereen zich in zijn rol heeft voorbereid, start de live radiouitzending van 60 minuten.

Tonen
€ 21,85 tot € 46,25 per persoon
Vanaf 10 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Korte omschrijving

Steeds vaker vliegen ze over en ze leveren de mooiste overzichtsbeelden van een landschap of evenement. Zelf een drone leren vliegen en de mogelijkheden ervaren? Dat kan met deze professionele workshop.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01