tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Workshops op 1,5 meter

Workshops op 1,5 meter

Volg een leuke workshop op 1,5 meter afstand

Wil je graag weer eens een leuke workshop volgen? Dat kan, ook nu in Coronatijd. Deze workshops kunnen allemaal gegeven worden met inachtneming van de 1,5 meter afstand-regel. Dus je kunt weer lekker creatief aan de slag, of leren koken tijdens een kookworkshop, of een actieve workshop volgen.

Denk daarnaast ook aan workshops met dieren, muziekworkshops, chocolade workshops en dansworkshops. Niks is te gek, en er is dus een ruime keuze aan Corona Proof Workshops!

Filter 225 uitjes
Weergave:

Er zijn 225 uitjes gevonden

Tonen
uitgelicht

Schilderworkshops à la Bob Ross® - Gecertificeerde instructeur

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,3 uit 24 beoordelingen
€ 32,50 tot € 39,- per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Maak een schilderij in Bob Ross® stijl! Gegarandeerd een artistieke ochtend of middag vol gezelligheid en plezier. Je maakt een landschapsschilderij dat zeker een plekje aan de muur verdient. Je zult versteld staan van het resultaat!

Tonen

Paint like Brood - Moderne schildertechniek

Beoordeeld met een gemiddelde van 10,0 uit 1 beoordeling
Vanaf € 40,68 per persoon
7 tot 30 personen
Arnhem
Korte omschrijving

Leer hoe je een echt Herman Brood schilderij maakt! De iconische Nederlandse kunstenaar en muzikant had een geheel eigen stijl, die we tijdens deze workshop nabootsen. Je gaat samen met je gezelschap aan de slag met je eigen thema of een gezamenlijk bedrijfsthema. Hieruit volgt een ontwerp en kleurkeuze. De schildertechniek van Herman Brood zorgt ervoor dat iedereen met een modern schilderij naar huis gaat. Voor aan de muur of voor op kantoor!

Tonen
€ 40,- tot € 55,- per persoon
Vanaf 12 personen
Mogelijk in de provincies: Utrecht - Noord-Holland - Zuid-Holland - Overijssel
Korte omschrijving

Het is niet voor niets een populaire workshop: zelf sushi maken. Het is helemaal niet moeilijk; zeker niet als alle voorbereidingen al met zorg gedaan zijn. Dan blijft het leuke over voor jullie: lekker aan tafel zitten met je collega's, vrienden of familie, met alles binnen handbereik. Saké om te proosten, thee om de dorst te lessen en diverse ingrediënten om je lievelings- sushi mee samen te stellen.

Tonen
Vanaf € 27,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Korte omschrijving

Ben je op zoek naar een unieke activiteit die thuis in je eigen woonkamer kan plaatsvinden? Onze workshop Horror @ home staat garant voor de nodige spanning en hilariteit. Iedereen krijgt een eigen rol die gemakkelijk thuis te verfilmen is.

Tonen
€ 109,- per persoon
1 tot 30 persoon
Dordrecht, Zierikzee
Korte omschrijving

Super leuke leren handtas! Dit is ons brede model, we hebben ook een iets smaller model voor € 99,00. Maar heb je graag net wat meer spullen mee in je tas dan is dit een ideale handtas. We gaan tijdens deze workshop stap voor stap de tas maken.

Tonen
€ 25,- per persoon
Vanaf 6 personen
Leiden
Korte omschrijving

Altijd al de basisbeginselen van visagie willen weten? Kom dan gezellig naar ons atelier in Leiden.

Tonen
€ 89,- per persoon
2 tot 15 personen
Dordrecht
Korte omschrijving

Een leren handtas die je zelf in het leeratelier maakt in 1 van de 50 kleuren leer. Het tasje heeft een binnenzak, en een metalen hengsel (diverse kleuren mogelijk).

Tonen
Vanaf € 35,- per persoon
6 tot 10 personen
Enschede
Korte omschrijving

Wil jij leren hoe je zelf mooie, moderne en afwisselende letters schrijft of eigenlijk "tekent"? Tijdens onze workshop handletteren leer je de kneepjes van het vak. Zo beschrijf je voortaan zelf kaartjes, labels, krijtborden en posters met mooie teksten!

Tonen
€ 25,- tot € 35,- per persoon
10 tot 60 personen
Mogelijk in de provincies: Brabant - Utrecht - Limburg - Gelderland - Overijssel - Flevoland
Korte omschrijving

Houd je hoofd koel en laat je niet afleiden door het mannelijk schoon voor je neus. Concentreer je tussen de lachbuien door op je eigen mooie creatie op het doek.

Tonen

Workshop lullen pimpen - Mogelijk in elke plaats in Nederland

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,4 uit 2 beoordelingen
€ 8,- per persoon
1 tot 999 persoon
DIY-pakketten worden in heel Nederland verstuurd
Korte omschrijving

Verras de vrijgezel of je vriendinnengroep met een tafel vol piemels om te versieren. Ga aan de slag met verf, glitters, plaksteentjes of wat je maar kan bedenken. Zo heeft iedereen aan het einde een mooi versierd ‘beeldje’. Wie liever een vagina pimpt kan ook bij ons terecht, er zijn ook vagina tegeltjes te bestellen.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01