tm-1001 cross Menu Add to Homescreenfavourite arrow head location arrow search load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer creatieve workshops
Workshops accessoires maken

Maak je eigen accessoires en geef er een persoonlijk tintje aan

Workshop accessoires maken

Het woord accessoire komt uit het Frans en betekent zoiets als een bijkomend, niet-noodzakelijk iets dat hoort bij iets wat wel noodzakelijk is. Denk sieraden, tassen, hoeden, sjaaltjes, haarversiersels, riemen en…
Van goede accessoires kun je er eigenlijk nooit genoeg hebben. Ze fleuren je uiterlijk op, geven je outfit net dat beetje extra of zorgen dat het helemaal goed zit met je zelfvertrouwen. Ook kunnen ze je gevoel of karakter extra benadrukken.

Lees verder

Extra leuk is het als je accessoire iets persoonlijks heeft, uniek is zelfs, omdat je het zelf hebt gemaakt tijdens een leuke en gezellige workshop met je vriendinnen, collega’s of familie. Zo vervult het niet alleen de functie van accessoire maar is het ook een unieke herinnering aan die bijzondere dag of gelegenheid.

Workshops accessoires maken zijn er in alle soorten en maten en dat komt goed uit, want zo kan je voor iedere gelegenheid, voor ieder soort groep of smaak de juiste vinden. Wordt het een Ibiza style workshop voor een tas, hoed, slippers of armbandjes? Wil je liever iets met leer doen zoals een tas, clutch of riem maken of bewerken of met goud of zilver edelstenen een mooi sieraad maken?

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01