tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite load location arrow search arrow head persons euro home pictures2 flame whatsapp
Meer creatieve workshops
Workshops accessoires maken

Maak je eigen accessoires en geef er een persoonlijk tintje aan

Workshops accessoires maken

Ben je op zoek naar een creatieve uitlaatklep en wil je zelf accessoires maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze interactieve workshops, met professionele begeleiding, bieden jou de kans om prachtige accessoires te creëren die helemaal bij jou passen. Of je nu ervaring hebt in het maken van accessoires of gewoon nieuwsgierig bent naar het ambacht, onze workshops zijn voor iedereen toegankelijk.

Workshop sieraden maken

Ontdek de kunst van het sieraden maken. Je kunt kiezen uit het maken van unieke ringen, het beoefenen van edelsmeden, het maken van je eigen armbandjes of het ontwerpen van elegante kettingen.

Bekijk ons aanbod:

Workshop tassen maken

Ga aan de slag met tassen maken en creëer jouw eigen modieuze accessoire. We bieden workshops voor het maken van leren tassen, stijlvolle Ibiza tassen en handige portemonnees.

Bekijk ons aanbod:

Waar kan ik deze workshops volgen?

Onze workshops zijn beschikbaar op verschillende locaties in Nederland, maar je hebt ook de mogelijkheid om ze bij jou op locatie te volgen. Of het nu thuis is, op kantoor, of tijdens jouw speciale evenement, wij brengen de creativiteit naar jou toe!

Voor wie is het leuk om deze workshops te volgen?

Onze workshops zijn geschikt voor vriendinnen die samen een creatieve dag willen beleven, voor gezinsleden tijdens een familiedag die een speciaal aandenken willen creëren, of voor iedereen die simpelweg graag zelfgemaakte geschenken wil geven.

Ontdek jouw innerlijke creativiteit en maak prachtige accessoires tijdens onze workshops. Neem contact met ons op voor meer informatie en om jouw plekje te reserveren. We kijken ernaar uit om samen met jou iets unieks te creëren!

Weergave:
64 workshops accessoires maken
zilveren ringetjes aan een vrouwenhand Tonen
Vanaf € 39,- per persoon
10 tot 60 personen
Wij komen op locatie in Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland
Bekijk uitje
Twee dames met leren tassen in hun handen Tonen
Vanaf € 69,- per persoon
1 tot 10 personen
Oosterhout (NB)
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01